LoL ELO Boost

LoL ELO Boost

Placement Matches Wins Boost

SilverI
Preseason's league
Please select your Preseason Rank and Division
Unrankedi
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
10
Number of games
Please select your desired number of games
10 Games
Utsjekk
SilverI
10 Placement matches Silver I
Total amount
Loading..
Antatt tid for fullføring 0-1 dager
Solo Placements Guarantee
Vi garanterer 8/10 seiere i dine placements
Hvis boosteren taper mer enn Silver spill vil du motta I ekstra gevinster for hvert ekstra tap. Hvis boosteren går en divisjon opp etter plasseringskamper, vil boostet ditt bli regnet som fullført.
Våre funksjoner
Why choose BoostRoyal?
Appear Offline
None of your friends will see the booster playing on your account.
VPN Encryption
Your account remains safe with our advanced VPN system.
Order Tracking
Track your order efficiently and effortlessly through the client's area.
Free Extra Options
Custom roles and champions, VPN and offline mode, come as a standard.
Loyalty Rewards
Receive significant discounts, cashback rewards on all orders, and free LoL accounts.
24/7 Live Support
Rely on our professional support team 24/7.
Hvordan kjøpe?
An effortless rank-up process.
Velg detaljene på ditt kjøp.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Service
Select your preferred account category.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Rank-up
Follow your order and live chat with your booster.
Vårt fellesskap
Powered by

Hvorfor er plasseringsmatcher viktig?

Noen legger ikke nok vekt på det, men plasseringskamper er veldig viktige i starten av sesongen. Vi har opprettet tjenesten med plasseringsmatch for å gi deg en perfekt start hver sesong, slik at du kan begynne å spille dine først rangerte kamper på høyest mulig ELO. Grunnen til at vi synes det er så viktig, er at de 10 plasseringsspillene du må spille når du starter rangerte spill kan gi deg noen store resultater. I stedet for å tape halvparten av plasseringskampene dine og komme tilbake til den samme divisjonen der du avsluttet forrige sesong. Eller til og med oppleve nedrykk ved å kjøpe en plasseringsøkning, er det mulig å starte fra en høyere ELO enn resultatet for forrige sesong. De første rangerte kampene i sesongen er de viktigste. På denne måten kan du spille godt i de kampene som kan påvirke hele sesongen du har foran deg på en god måte. Tanken er at du hvis du er i stand til å starte fra høyere ELO der det er mindre giftige spillere og hvor du kan prestere bedre, er det mer sannsynlig at du vil vinne flere spill og du vil kunne nå høyere på kortere tid. Som vi alle vet å vinne de fleste spillene på den raskeste måten er nøkkelen til høyere nivåer og divisjoner. Hvis du fortsatt nøler med å kjøpe en plasseringsøkning, gjør det akkurat nå, de gjør en stor forskjell!

Hvordan fungerer plasseringsmatch-boost?

Boost for plasseringskamper fungerer på samme måte som normal seier boost. Ved å oppgi kontoinformasjonen din og ved å kjøpe boost-plasseringene, gir BoostRoyal deg en master- eller utfordrer-nivåforsterker som logger på kontoen din og spiller plasseringsspill i stedet for deg, og han vil sørge for at han vinner dem alle. Siden LoL er et 5v5-spill der det er noe som kan skje, selv med den ekstreme innsatsen vi legger ned i det, er det fortsatt en sjanse for at boosteren kan tape et spill. Dette er grunnen til at vi ikke kan garantere at vi kan gi deg 10 seiere av de 10 kampene, men i 90% av tilfellene er vi i stand til å utføre en feilfri runde med spill for deg. For å få en plasseringmatch, må du først velge det siste sesongnivået. Årsaken til at vi gjør dette er å måle vanskeligheten med boostet du vil kjøpe. Prisene er utarbeidet på en slik måte at de kan reflektere vanskeligheten med arbeidet du kjøper. Hvis du var Diamond forrige sesong for eksempel, er plasseringskampene mye vanskeligere å fullføre enn å fullføre Silver i stedet for. Hvis du allerede har begynt plasseringsmatchene dine, er det fortsatt mulig! Som du kanskje har sett, kan du kjøpe 1 til 10 placementmatcher, så selv om du allerede har begynt å spille disse spillene, kan vi fortsatt få mest mulig ut av det avhengig av hvor mange spill som er igjen å spille!