Betal på mobilen! Boost Coin er her!

Vi introduserer denne nye virtuelle valuten for kunder som planlegger å bruke tjenestene våre ved å betale med deres mobiltelefon. Kjøp av en ELO boost har aldri vært sikrere og enklere. Alt du behøver å gjøre, er å bruke din mobiltelefon for å kjøpe Boost mynter for å øke din myntsaldo og så bruke myntene for å kjøpe ELO boosten du drømmer om.

Login to see your balance
Kjøp Coins

Bruk din mobil for å kjøpe Boost Coins

Det første steget for å få en ELO boost ved å bare bruke mobiltelefonen din, er å kjøpe Boost Coins. Alt du behøver å gjøre er å velge Mobiamo Mobilbetaling fra listen av betalingsmetoder, for å kjøpe antallet Boost Coins du har behov for. Grunnen til at du må bruke denne virtuelle valutaen for å kjøpe ELO boosten du ønsker, er at hver av våre ELO boost tjenester har ulike priser. Ved å bruke sms mobilbetaling, er prispunktene faste og du kan kun kjøpe produkter og tjenester for faste priser, for eksempel 5 eller 10 euro. Ved å introdusere Boost Coins, er du i stand til å laste din coinsaldo, som du kan bruke til å kjøpe ELO boost tjenestene. Det fungerer på samme måte, som å kjøpe RP i LoL. De 3 stegene er som følger: 1. Du taster inn ditt mobiltelefonnummer. 2. Du mottar en tekstmelding med en kode. 3. Du legger inn koden for å fullføre kjøpet ditt.
Hvorfor burde du bruke dette?
Det er sikkert!
Det er enkelt å bruke!
Gunstig Innveksling!

Bruk Coinsaldoen til å kjøpe ELO boosten du drømmer om

Du kan kjøpe Boost Coins med mer enn baer mobiltelefonen din, du kan også bruke kredittkort, Paysafekort eller Paypal. Dette gjør det mulig for deg å komnbinere betalingsmetoder og få en Boost Coinsaldo som kan komme i stand på mange ulike måter. Dette vil hjelpe deg med å betale for ELO boosts på en veldig tilpasset måte. Når du har opparbeidet din Boost Coinsaldo er du klar for å velge og kjøpe ELO boosten du trenger. Alt du behøver å gjøre er å velge typen ELO boost tjeneste du ønsker å delta i, og velge detaljene til boosten. I kassen, må du gi grunnleggende informasjonen om deg selv for å kunne velge betalingsmetode. For å betale med Boost Coins, så er alt du trenger å gjøre velge denne betalingsmetoden fra de ulike valgene på listen.
Kjøp Coins