LoR Boosting

LoR Boosting

Legends of Runeterra Boost – LoR Boosting

SilverI
Nåværende league
Velg din nåværende league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
IV
III
II
I
GoldIV
Ønsket league
Velg din ønsket league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
Utsjekk
SilverI
Silver I
GoldIV
Gold IV
Total amount
$
16
21
31,4 USD
Antatt tid for fullføring 0-1 dager
Våre funksjoner
Why choose BoostRoyal?
Appear Offline
None of your friends will see the booster playing on your account.
VPN Encryption
Your account remains safe with our advanced VPN system.
Order Tracking
Track your order efficiently and effortlessly through the client's area.
Free Extra Options
Custom roles and champions, VPN and offline mode, come as a standard.
Loyalty Rewards
Receive significant discounts, cashback rewards on all orders, and free LoL accounts.
24/7 Live Support
Rely on our professional support team 24/7.
Hvordan kjøpe?
An effortless rank-up process.
Velg detaljene på ditt kjøp.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Service
Select your preferred account category.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Rank-up
Follow your order and live chat with your booster.
Vårt fellesskap
Powered by and

Hva er LoR boosting?

LoR boosting refererer til tjenesten vi tilbyr hvor vi øker ELO til en LoR konto i ranked. Det er forskjellige metoder å booste rank i LoR. Vi setter forskjeller mellom to hovedkategorier, en som krever konto-deling og et duo-alternativ. Hovedsakelig er begge metodene det samme. Ved å bestille en boost, hyrer du en profesjonell LoR spiller til å øke din rank i LoR. Du velger enten duo eller solo alternativene. Uansett valg, garanterer vi å øke din konto til ranken du ønsker innen fristen som har blitt satt. Det fungerer relativt enkelt. Kjøperen må velge start- og slutt rank og divisjon, og de har mulighet til å legge til flere alternatve tilbud, som prioritet eller live-streaming. Om du har tvil eller spørsmål angående denne tjenesten, kontakt oss gjerne gjennom vår live-chat eller andre platformer, som du finner under vår contacts meny.

Fordeler med LoR Boosting

Legends of Runeterra ELO boosting tilbyr et helt spektrum med fordeler som brukeren kan velge mellom. Det er en simpel tjeneste som kan hjelpe hvilken som helst LoR spiller, som vil øke rank/divisjon/MMR i spillet. Det er flere grunner til å velge LoR Boosting. En av de mest normale er på grunn av den limiterte tiden brukere har. Mange LoR spillere synes det er vanskelig å grinde gjennom de høyeste ranks i spillet, fordi de har lite tid disponibelt. Ved å bestille en LoR boost, vil våre profesjonelle spillere ta over denne prosessen, da de gir deg kontoen med din valgte LoR rank. Om du velger å gå gjennom denne prosessen, har du mulighet til å velge en duo-metode. På denne måten, trenger du ikke å dele dine konto-detaljer, og du kan fortsette å spille på din konto mens du øker til rank i spillet med hjelp av våre LoR boosters.

Hvorfor velge Runettera Boost hos BoostRoyal?

BoostRoyal har det høyeste rykte når det gjelder spill-boosting. Vårt firma tilbyr år med ekspertise ved boosting. Om du ser etter den ultimate LoR boost opplevelsen, er du ved det perfekte stedet for det. Vi tilbyr topp-kvalitet boosting tjenester for LoL, TFT og LoR, med de aller beste spillerene i hvert spill. Kvaliteten for våre LoR boosts, matcher vår kvalitet med boosts for League eller TFT. Våre lang-tids kunder vet at dette betyr at vårt team fortsetter å forfølge det høyeste nivået av kunde-tilfredsstillhet, på alle mulige måter. Vi er fleksible på å finne personlige løsninger for alle kunder, uansett hvor unike forespørsler. Vårt ultimate mål holdes likt da vi tilbyr LoR boosts til våre lojale kunder: Å treffe nye milepæler ved kunde-tilfreds levler.