Nyt Våre Smurf Tjenester
Rask levering 24/7
Etter du har kjøpt en LoL smurf konto, aktiveres vår automatiske leveringssystem øyeblikkelig. I løpet av et par sekunder, vil du motta en e-mail med login detaljene til din nye smurf konto!
Livstidsgaranti
Vi tilbyr livstidsgaranti og live chat hjelp for alle LoL smurf konto brukere. Vennligst ta kontakt med oss 24/7 om du opplever noen problemer. Med en BoostRoyal smurf, er du dekket for livet!
E-post & Passord Bytte
Du er eligble til å bytte både e-post og passord på din nylig kjøpte LoL smurf. Når du handler hos BoostRoyal er disse funksjonene standard sikkerhetstiltak.
Velg din server
North America
North America
na
EU-West
EU-West
euw
EU-Nordic & East
EU-Nordic & East
eune
Oceania
Oceania
oce
Turkey
Turkey
tr
Show more servers
LOL Smurfs
VALORANT Smurfs
LOL: WR Smurfs
Livstidsgaranti på håndnivå kontoer
Livstidsgaranti på håndnivå kontoer
Vår livstidsgaranti på håndlevlet accounts gir deg en ny LoL konto, hvis din konto utestenges gjennom en feil fra vår side.
Kundens stemme
Utmerket 4.81 Vurdering
6672 Anmeldelser
very good service
Anonymous Verified
22 hours ago
Very good site, cheap and fast
Anonymous Verified
16 hours ago
Friendly Support
Anonymous Verified
1 day ago
next boosting service
Excellent boost rating
Hvordan kjøpe?
1
Bla igjennom våre kontovalg for å finne den som passer best til dine behov.
2
Velg en spesifikk konto eller klikk kjøp nå for å få en tilfeldig valgt fra kategorien.
3
Velg en betalingsmetode for å sjekke ut
4
Logg inn for å bekrefte din konto
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS - LoL Smurfs FAQ
What is an LoL Smurf?
It is a ranked ready League of Legends account with fresh ranked stats and variable Blue Essence or champions.
How does it work?
Is it safe to use?
How does Lifetime Guarantee works?
What if I have more questions?

Steg for å kjøpe LoL konto

En LoL smurf konto er en nivå 30 LoL konto med urangerte statistikker, enten lastet med essens eller champions. Hos BoostRoyal, selger vi slike LoL smurf kontoer til en billig penge og vi leverer raskt. Så fort du har fullført betalingen for den urangerte LoL smurf kontoen, vil du se logginn detaljene for kontoen på ditt dashbord. For å lage disse kontoene bruker vi boosters for å lage kontoer og spille på disse til de når nivå 30 men uten å bruke noe blå essens. På det tidspunktet du mottar kontoen vil du ha mulighet til å bruke den blå essensen på helter som du foretrekker og ved å spille placement matcher vil du kunne starte din rangerte karriere på den. Å eie en slik konto gjør det mulig å bytte mellom hovedkontoen og smurfkontoen. Kjøp lol-konto nå, så kan du få en rikere LoL-opplevelse.

Fordeler med å kjøpe en LoL smurf konto

Å ha et antall LoL kontoer inkludert en LoL smurf konto gir ulike fordeler. Før du begynner å spille LoL, kan du bestemme om du du ønsker å spille på din hoved-ELO eller bare fortsette med smurf kontoen for å kjøre noen morsomme spill og motta noen S+ rangeringer og takknemlige ord fra dine lagkamerater. Prisen på LoL smurf kontoene er veldig lave, noe som gjør denne tjenesten til en av våre største. Vi anbefaler at enhver LoL player, som planlegger å å utvikle seg til en komplett og høyt kvalifisert ELO profesjonell, å kjøpe en urangert smurf konto for å maksimere glede og læring. Spillere bruker smurf kontoer i LoL for andre grunner også. For å spille urangerte spill med venner på lavere ELO, så kan kjøp av en urangert smurf konto være løsningen. Da det å spille rangerte spill med venner er den ultimate måten å nyte LoL, så kan denne muligheten være den kjappeste måten å starte. Dette er noen av mange grunner til at du burde kjøpe en smurf konto så raskt som mulig.

Hvorfor trenger jeg å kjøpe en lol smurf konto?

Å ha en League smurf-konto har mange fordeler. Det er en trend i dagens LoL at en spiller kjøper eller oppretter en smurf-konto for å spille rangerte spill med den. Det er også mange kjente streamer-spillere, som velger å spille på smurfkontoer på en live stream. De gjør det for å vise frem ferdighetene sine i en lavere ELO enn de som hovedkontiene har. Ved å kjøpe en urangert LoL smurf-konto, kan du gjøre det samme. Å bære spille på en lavere ELO enn hovedkontoens ELO har mange fordeler også. Først av alt, kan du nyte spillet mest mulig samt være den beste spilleren i hvert rangerte spill. Det ligner ELO-boosting når boosteren spiller i spill der han er langt frem i forhold til andre spillere på samme ferdighetsnivå. Det er ikke bare morsomt, men det hjelper deg å forbedre spillforståelsen og ferdighetsnivået ditt ytterligere. Å forstå spillet i en lavere ELO, ved å spille på smurf LoL-konto, kan være til fordel for deg å bli en bedre spiller når det kommer til å spille på din hoved konto. Er du fortsatt i tvil? Kjøp lol smurf-konto nå, og opplev selv.
    🍪 We use cookies to ensure you get the best experience on our website.
    Accept
    Learn more