Rask levering 24/7
Etter du kjøper en LoL account, aktiveres vårt automatiske leveringssystem øyeblikkelig. I løpet av et par sekunder, vil du motta en e-mail med login detaljene til din nye konto!
Livstidsgaranti
Vi tilbyr livstidsgaranti og live chat support for alle LoL account kunder. Vennligst ta kontakt med oss 24/7 om du opplever noen problemer. Med en BoostRoyal account, er du dekket for livet!
E-post & Passord Bytte
Du er eligble til å bytte både e-post og passord på din nylig kjøpte LoL smurf. Når du handler hos BoostRoyal er disse funksjonene standard sikkerhetstiltak.
Filter accounts
Looking for more?
Check our smurf accounts
Kundens stemme
Utmerket 4.81 Vurdering
6672 Anmeldelser
very good service
Anonymous Verified
22 hours ago
Very good site, cheap and fast
Anonymous Verified
16 hours ago
Friendly Support
Anonymous Verified
1 day ago
next boosting service
Excellent boost rating
Hvordan kjøpe?
1
Bla igjennom vårt kontovalg for å se kontodetaljer.
2
Velg den som passer deg best
3
Velg en betalingsmetode for å sjekke ut
4
Logg inn for å bekrefte din konto

Hva burde jeg kjøpe?

Kjøp av LoL account har mange fordeler sammenlignet med ELO boosting. For det første, du kan hoppe over prosessen med ELO boosting. Tidsfaktoren kan være viktig hvis du planlegger å kjøpe en større boost i din eksisterende LoL account. ELO boosting gjennom utallige divisjoner kan ta flere dager, mens kjøp av en account skjer umiddelbart. Det er mange andre faktorer du kan vurdere før du velger å kjøpe en konto og de fleste av disse vil nevnes nedenfor. Det først du kan tenke over er situasjonen til din nåværende LoL account. Hvis du ikke har spilt siden de første sesongene og du er ganske ny i forhold til spillet er det mange fordeler for deg ved å kjøpe en konto. Gitt situasjonen til spillet i dag må du bruke enorme beløp med penger på RP for å få til en tilfredsstillende konto med nok champions som rangerte spill kan spilles med. Kjøp av en konto kan spare deg hundrevis av Euro, siden det er et rimeligere valg enn å kjøpe hver helt og skin med RP mens det å samle Blue Essence kan foregå i all evighet. En annen fordel er ELO til den valgte kontoen. Vi gir våre kunder høye ELO accounts slik at du ikke må spille i ELO hell igjen. På den annen side, hvis du allerede har en konto med de fleste champions og skins, men du er ikke tilfredsstilt med din ELO, kan en av våre ELO boosting tjenester være den rette løsningen for deg!

Det er sikkert og raskt

Vi har et stort utvalg av høye ELO LoL accountsdu kan velge fra. Alle kontoene på vårt nettsted er verifisert og de eies av BoostRoyal. Ved å kjøpe en LoL account, foretar du en transaksjon med et sertifisert selskap. Kjøp av produktet fungerer på samme måte som ethvert annet produkt som du kan kjøpe på nettet. Transaksjonen er lik den som skjer ved ELO boosting men med noen få viktige forskjeller. ELO boost er en type tjeneste, mens LoL accounts er produkter. Deltakelse i denne tjenesten tar tid selv om det er en morsom ting å spille med din booster eller se på din konto mens du mottar en ELO boost. På en annen side så er kjøp av en konto umiddelbart. Alt du behøver å gjøre er at du velger betalingsmetode,og ved å fullføre transaksjonen mottar du all adgang til din nye LoL account. Da alle kontoene vi eier er verifisert, så har kjøp av en konto ingen risiko, så på dette tidspunktet er det eneste du trenger å gjøre er å nyte det. Bytte av summoner navn kan hjepe deg å tilpasse kontoen for deg selv. Den store valgmuligheten med champions og skins er en annen fordel som du vil nyte i dine påfølgende spill. Men det største er ELOen til kontoen. Det vil ikke være noe behov for å klatre ut av ELO hell da med kontoen\u2019s høye rangering, Du vil ha muligheten til å spille rangerte spill i en høy ELO.

Fordelene med BoostRoyal's Tjenester

BoostRoyal fortsetter å være den mest troverdige LoL account tjenesten med det beste ryktet i verden. Uansett hvilke behov du har for din nye League of Legends account, kan vi fikse det.
Vi samarbeider med en troverdig og verifisert gruppe med account forsørgere, noe som gjør vår resurs det tryggeste valget tilgjengelig. Ved valg av livstidsgaranti, vil din kjøpte account være trygg for alltid.

Våre Top Funksjoner

Som nevnt på topped av siden, våre beste funksjoner inkluderer spontan leveranse, livstidgaranti, e-post og passord bytte, og forsørger kun verifiserte selgere.
De overnevnte funksjonene er en standard for alle BoostRoyal accounts. I tillegg, for å hjelpe deg finne det perfekte kjøpet, kan du søke på alt in-game innhold i vårt system.
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS - LoL Account FAQ
What is an LoL Account buying?
It refers to the process of the safe change of ownership of an LoL account.
How does it work?
Is it safe to use?
How does Lifetime Guarantee works?
What if I have more questions?
    🍪 We use cookies to ensure you get the best experience on our website.
    Accept
    Learn more