LoL Coaching

LoL Coaching

Coaching er en effektiv måte å forbedre dine ferdigheter og tankesett i LoL. Vi tilbyr erfarne høy-elo spillere etter ditt behov.

Vårt fellesskap
Powered by reviewsio

Kort om Coaching

Her hos BoostRoyal tilbys et utvalg coacher som har en svært stor forståelse av LoL. De vil hjelpe deg med å kartlegge dine styrker og svakheter og til slutt hjelpe deg med å bli en bedre spiller. Hvis du har en spesifikk rolle du ønsker å bli coachet i så sørg for at du velger en coach som spesialiserer seg i den rollen. Hvis målet ditt bare er å øke din totale forståelse av spillet så har vi også Coaching for dette formålet. Vi tilbyr coaching på mange språk, så finn en coach som snakker ditt språk og begynn din lære. Når du har kjøpt din coaching time, kan du snakke med din coach om den beste tiden å starte din sesjon. Våre coacher er veldig fleksible og vil tilpasse seg timeplanen din, så det er ingenting å være bekymret for. En ting vi garanterer er at når du begynner å lære ferdighetene som våre kvalifiserte ELO-coacher har mestret, vil du merke en forbedring nesten umiddelbart. Med nok coaching kan hvem som helst gå fra selv Bronze til Diamond, og det er det målet vårt er - å gjøre deg til den aller beste spilleren du kan være.

Coaching: den raskeste veien til toppen

LoL har utviklet seg til å bli det mest populære spillet i verden og det vokser seg bare større. Med alle endringer som implementeres jevnlig og vanskeligheten som øker med hver patch, kan det være at du føler deg overveldet med all denne kunnskapen du trenger å lære deg. Dette er grunnen til at vi har gjort våre Coaching tjenester tilgjengelig. Akkurat som all annen idrett, for å nå ditt største potensial, er hjelp fra en coach er svært viktig. De trener deg ikke bare i visse aspekter av spillet som du ikke var klar over men de introduserer deg også til den mest optimale måte å spille LoL på. Våre coacher har opparbeidet seg mye kunnskap over flere år fra solo queue erfaring og til og med competitive LoL. De har perfeksjonert håndtverket sitt og ønsker å spre deres forståelse av spillet til alle spillere som har utfordringer. Du behøver ikke å være i en lav ELO for å lære fra våre profesjonelle coacher. Vi har til og med hatt spillere på lavt Diamond nivå som har kjøpt coachingssesjoner og forbedret seg enormt. For å bli den beste trenger du å trene med de beste så vent ikke lengre. Bestill en coachingssesjon i dag for å bli den elitespilleren du er i stand til å bli.