LoL Champion Mastery Boosts

LoL Champion Mastery Boosts

Champion Mastery Boost

Champion and server
Please select your champion and server
Mastery details
Please select your Current and Desired Tier
Utsjekk
Total amount
Loading..
Antatt tid for fullføring 1-2 dager
Våre funksjoner
Why choose BoostRoyal?
Appear Offline
Appear Offline
None of your friends will see the booster playing on your account.
VPN Encryption
VPN Encryption
Your account remains safe with our advanced VPN system.
Order Tracking
Order Tracking
Track your order efficiently and effortlessly through the client's area.
Free Extra Options
Free Extra Options
Custom roles and champions, VPN and offline mode, come as a standard.
Loyalty Rewards
Loyalty Rewards
Receive significant discounts, cashback rewards on all orders, and free LoL accounts.
24/7 Live Support
24/7 Live Support
Rely on our professional support team 24/7.
Hvordan kjøpe?
An effortless rank-up process.
Velg detaljene på ditt kjøp.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Service
Select your preferred account category.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Rank-up
Follow your order and live chat with your booster.
Vårt fellesskap
Powered by reviewsio

Se kul ut foran vennene dine

Champion mastery boost er en ny tjeneste som vi introduserte da systemet gikk live på LoL-serverene. Champion mastery systemet evaluerer i utgangspunktet spillet ditt med den spesifikke championen du spiller hvert spill. Spilleren får karakterer på en skala fra D til S, avhengig av hans ytelse i spillet. Systemet er smart, slik at det kan utgjøre en forskjell mellom rollene i spillet. For eksempel, ved å spille en støtterolle, vil ytelsen din bli evaluert etter en annen standard enn om du spilte AD Carry. På slutten av hvert spill er karakteren din basert på den generelle ytelsen. Å nå nivå 7 med hver helt er et mål for mange spillere. Ingenting er kulere enn å spille hvert spill med forskjellige helter, men vennene dine og lagkamerater kan alltid se ditt nivå 7 lasterskjerm emblem på hver enkelt av dem. For å gjøre denne drømmen enkel og rask å nå, har vi introdusert champion mastery boost. Å kjøpe champion mastery boost ofte for hver av dine champions vil få champion poolen din forfremmet til nivå 7 ganske snart. Kombinere champion mastery boost med XP boost fra RIOT-butikken som vil få deg til å se ekstrem vekst i Blue Essence som du vil kunne bruke fritt etter boosting perioden av champion mastery!

Hvordan fungerer det?

Champion mastery boost fungerer som de andre boost-tjenestene. Det første trinnet er å legge inn kjøpsdetaljene dine. For øyeblikket er det ikke mulig å kjøpe champion mastery boost for forskjellige champions samtidig, selv om dette ikke bør være en ulempe siden det bare er en ELO-booster som har tilgang til kontoen din om gangen. Alt du trenger å gjøre er å velge ønsket champion du vil nå nivå 7 med, og vår jobb er å gjøre resten. Ved å betale beløpet starter du boostingsprosessen. En ELO-booster vil logge på kontoen din og starte champion mastery boost med din valgte champion. Siden vi snakker om profesjonelle spillere som jobber for BoostRoyal, kan du forvente en superrask boostingperiode. Boosteren vil spille normale spill hovedsakelig og vil få S eller S+ vurdering etter hvert spill med championen. Dette vil få deg til å se helten din med tier 7-merket på kort tid, siden du får maksimale resultater ut av klassesystemet som garanterer ekstremt raske resultater. En annen hyggelig funksjon er at du kommer til å tjene mye XP på grunn av alle disse seierene. Å kjøpe champion mastery for mange forskjellige champions vil gjøre at du ser en mangel av Blue Essence på kontoen din. Det blir morsomt og enkelt å kjøpe champions med bonus Blue Essensen som champion mastery boost generer.