Wild Rift Tier List

Å spille Wild Rift kan være veldig morsomt hvis du vet hvordan du velger mesteren din. Denne artikkelen gir deg det du trenger å vite om saken.

Hva er det?

Hvis du er i spillverdenen, har du kanskje allerede hørt om League of Legends: Wild Rift. Dette videospillet er et online multiplayer Arena-spill, og det er oppfølgeren til den velkjente League of Legends, som kom ut i 2009.

I League of Legends: Wild Rift, en av de viktigste delene av å spille er å velge riktig mester. Dette spillet handler om spillere som antar rollen som en uforutsett ‘Summoner’ som kontrollerer den nevnte mesteren, og dette er grunnen til at det er viktig å velge den beste.

Siden det å velge den perfekte mesteren er avgjørende når du spiller LOL: Wild Rift, kan en tier -liste tillate deg å vite hva du trenger før du bestemmer deg.

The Wild Rift Tier -listen inkluderer alle mesterne i spillet, og de er organisert avhengig av hvor praktiske de kan være for deg.

Selv om en tier -liste høres ut som svaret på alle spørsmålene dine, bør du huske at den kan endre seg med tiden. Med andre ord, den gjeldende tier -listen kan til slutt være annerledes fordi karakterenes relevans og bekvemmelighet kan bytte.

Å vite hvilke mestere som er best, avhenger i stor grad av hvor godt de kan slå seg sammen med noen gjenstander og karakterer. Derfor har det ikke bare å gjøre med mekaniske ferdigheter, noe som er en annen grunn til at det er viktig å ha en tier -liste.

hva du må vite om Wild Rift

League of Legends: Wild Rift er et gratis spill, og akkurat som League of Legends, er det fra Riot Games.

Når det gjelder antall spillere som spiller det, er League of Legends for tiden den mest berømte flerspilleren Online Battle Arena (MOBA). For å kunne lære mye om spillet raskt, velger man folk wr coaching som et enkelt alternativ til å bruke hundrevis av timer på spillet uten noen garanti for at de ville bli betydelig bedre.

Selv om det også har fått en god del negative kommentarer på grunn av noen giftige spillere, fortsetter det å være et av de beste alternativene du kan gå for hvis du vil spille med andre på en online arena.

Tier -listen for 2022

Selv om Tier -lister endres, består den for 2022 av forskjellige kategorier som du bør huske på. Ta en titt på dem:

  • Tier S: Utrolig allsidige og kraftige mestere
  • Tier A: solide mestere som passer til mange lag
  • Tier B: Champions som er solide, men ikke så sterke som de i tidligere nivåer
  • Tier C: Disse mesterne er ikke like praktiske, men de kan være gode støttepersoner

Nå som du forstår de forskjellige nivåene, sjekk ut listen for 2022. Husk - du kan alltid velge dine egne mestere eller til og med lage listen din!

  • Tier S: Camille, Kayle, Akali, Darius, Sett, Renekton, Fiora, Garen, Riven
  • Tier A: Jax, Pantheon, Jayce, Wukong, Irelia, Rengar, Dr. Mungo
  • Tier S: Vayne, Kennen, Nasus
  • Tier C: Tryndamere, Teemo, sang

Konklusjon

Det er flere mestere å velge mellom når du spiller Wild Rift. Derfor er det enormt praktisk å ha en tier -liste. Den enkleste måten å klatre til din drømme rangering er fortsatt å ansette en profesjonelle spiller for å øke kontoen din raskt og effektivt mens du kan sitte tilbake og slapp av. Du kan lage din egen og velge den perfekte karakteren neste gang du spiller, så bruk denne som en guide hvis du vil!

More posts
12. mai 2022

Hva er L9?

People in the League of Legends World har hørt om den beryktede L9 -klubben. Denne artikkelen forteller deg hva du trenger å vite om den, inkludert hvem medlemmene er.

...

Read more