Wild Rift: Suksess eller fiasko?

League of Legends er en av de mest vellykkede Spill i historien til videospill , og selv om du ikke spiller det, vet nesten alle at det eksisterer. Dette spillet renoverer seg årlig, så det er vanskelig å si når slutten på det blir.

Riot har gitt ut flere kamper gjennom årene bortsett fra League of Legends, som Valorant og Teamfight -taktikker. En av de siste utgivelsene, som også var den nærmeste hovedspillet, trekker imidlertid mange tvil om suksessen.

Vi snakker selvfølgelig om League of Legends: Wild Rift.

Noen mennesker sier at Wild Rift fortsatt er en stor suksess, men andre sier at det var en fullstendig fiasko. Hvem har rett? Vi er her for å svare på det spørsmålet.

Dykk inn på denne siden for å lære mer om Success League of Legends: Wild Rift har vist til i dag.

Er Wild Rift vellykket? - Måter å måle suksessen

La oss starte med grunnene til at Wild Rift kan betraktes som en suksess. Den første tingen å studere om det er tallene det har hatt siden utgivelsen.

Wild Rift har alltid hatt en fordel andre MOBA -er eller spill fra Riot ikke hatt, og det er at det er mobilversjonen av et allerede vellykket spill. League of Legends kamper de siste 30 minutter i gjennomsnitt, og det er grunnen til at noen brukere ikke spiller det så mye.

Ikke alle har tid til å være foran datamaskinen sin i en halv time, men ting er annerledes hvis du tar det ned et hakk. Du kan spille en WR-kamp hvis du har en 10-minutters pause fra jobben, så den er tilgjengelig for et bredere publikum.

Det var et av hovedtemaene i Riots markedsføringskampanjer, og du kan se det i antall. Wild Rift ble utgitt i 2020, og den har fått mer enn 50 millioner nedlastinger siden den gang og en million nedlastinger månedlig i 2022.

Du ville ikke se disse tallene som en fiasko. Det samme skjer med inntektene spillet har fått, som Går utover $ 100 millioner -merket . Det er vanskelig å få så mye penger fra et gratis spill.

Hvis du setter av tall, har Wild Rift mer tiltalende grafikk og estetikk enn det originale spillet. Den visuelle tilnærmingen dette spillet gikk for tilpasser seg mer til de nåværende markedstrendene enn det originale spillet.

Var Wild Rift en fiasko? - Ting å bekymre deg for

Etter å ha lest alle disse tingene, kan du lure på hvorfor folk vil si Wild Rift er en fiasko. Imidlertid handler "fiaskoen" i dette spillet ikke om hva det er for øyeblikket, men snarere hvor folk tror det er på vei.

Til tross for antall, forventet folk mye mer hype etter WRs løslatelse enn den de faktisk hadde. Mange brukere forlater spillet for andre mobile MOBA -er, og det trekker ikke så mye oppmerksomhet som det gjorde i utgangspunktet.

Årsaken til dette er at populariteten kom fra League of Legends og ikke kvaliteten på selve spillet. Derfor har spillet ikke klart å opprettholde suksessen gjennom årene som PC -motparten har.

Hvorfor prøver spillere andre alternativer? Vel, hovedårsaken til det er hvordan spillet behandler spillere med høyt elo. Spillets matchmaking -system er ikke så bra som originalen, og mens matchmaking allerede var et problem i originalen, ble det langt verre i Wild Rift.

Som av grunnen til at folk ikke laster ned spillet i utgangspunktet, er det hovedsakelig på grunn av hvor mye tid dette spillet tok å komme ut. Folk ventet på Wild Rift i mange år, men å vente for mye fikk dem til å miste hype i spillet.

Takket være den forsinkelsen ble den også igjen igjen sammenlignet med andre MOBA -er som holdt seg på markedet i lang tid. Folk som brukte penger på andre spill vil ikke forlate dem med mindre de har en god grunn.

På toppen av alle har WRs esports -arrangementer mistet mange synspunkter, og opprør kuttet til og med sin støtte til Europa Esports -organisasjoner, som er en av de viktigste grunnene til at folk følger opprørsspill.

endelige tanker - Var Wild Rift en suksess eller en fiasko?

Vi vil ikke si at Wild Rift er en fiasko på grunn av tallene den har. Når du snakker om inntekter, kan du se dette spillet som ingenting annet enn en suksess. Uansett det, kan spillet være på vei mot dets undergang, og det er opp til opprør å gjøre noe for å forhindre at det skjer.

Vil du lese mer opprørsrelaterte blogginnlegg? Dykk inn på siden vår! Du kan også ansette Boost Royal hvis du vil ansette en vill rift elo booster for å få deg til din drømme rangering i WR < /A>, lol eller Valorant.

More posts
19. juli 2020

League of Legends - Staten SoloQ

League har hatt et problem toksisitet for en stund. Så mye som vi kanskje ønsker å benekte det, er det et faktum.

Spillet ble beryktet i hodet av å spille andre Esports title...

Read more