Wild Rift: League of Legends for alle

WR: League of Legends virker ideell for alle som det fungerer spesielt for nye eller bortfelle spillere. På PC, Legen of Legends er kompakt og konkurransedyktig, og oppfordrer spillerne til å stige opp det nominelle hierarkiet eller til og med se de beste spillerne deltar i spillturneringer.

Brukere velger fra en liste over mestere som spesialiserer seg på ulike stillinger. De to gruppene kjemper deretter det ut i en 5v5-kamp, ​​med det overordnede målet med å ødelegge fiendens Nexus-base. Spesifikke scenarier spiller forskjellige stillinger på banen, som ligner på fotball. En jungler flyter rundt, ser etter dreper på uforberedte fiender, mens Mage-spillere prøver å dominere midtbanen, og så videre.

Wild Rift er en revolusjonert versjon av den opprinnelige versjonen for mobile enheter. Det er et enkelt ultimate valg, men tilpasning av et spill som komplekst som dette for å spille bra på mobile enheter er ikke lett. Den første tingen Wild Rift får rett, unngår et av de mest utfordrende aspektene av ligaen på PC ved å bruke skjermvarsler og direkte piler for å fortelle deg hva tittelen din gjør, hvor de går, og mest betydelig, hvorfor du går dit.

reisen til ligaen

Wild rift er ikke bare for nykommere. Folk som har spilt liga of Legends på PC i lengre perioder, som dateres tilbake til spillets tidlige dager, spiller fortsatt spillet til nå. De har opplevd utviklingen av runer, opplevde utgivelsen av Xin Zhao, og spilte hundrevis av spill.

League of Legends er fortsatt et av favorittspillene blant ulike individer; Men mange finner det ekstremt tidkrevende.

Wild rift, på den annen side, fanger ca 90% av hva folk liker om PC-versjonen, for eksempel fancy tastaturkombinasjoner. Det er imidlertid ingenting som å frigjøre en kraftig laserstråle på en gruppe motstandere og ødelegge dem eller lade seg inn i motstanderne med en stor rush og stun. Evne taket er mindre, så høyene er ikke så høye som i hovedversjonen, men på plussiden er Wild Rift mye mer tilnærmet enn Lega of Legends.

Det er også jam-pakket med opplæringsprogrammer som adresserer alt fra hvordan du velger ditt mål og angrep for å håndtere større mål. Disse er konsepter som PC-spillere må finne ut på egenhånd, men Wild Rift gjør alt for deg. Orienterings- og opplæringsopplæringen er raske og enkle å følge, og fullfører for å hjelpe folk å velge en mester.

bunnlinjen

I sengen eller mens du slapper av i karet, kan folk spille et 20-minutters spill. Noen av de mer intense funksjonene i PC-versjonen er fjernet, og tekstkontakt er erstattet med en allsidig samling av forhåndsdefinerte pingvarsler for nesten alle situasjoner. Spillet advarer oss også når store mål nærmer seg, og lar oss få vite når vi kan ødelegge Baron Nashor og få sin kraftige buff, eller konkurrere med det motsatte teamet for kontroll over elven Dragon.

Derfor er det tydelig at Wild Rift: League of Legends er det ideelle spillet for alle som leter etter en underholdende og engasjerende spillopplevelse.

More posts
22. april 2020

Historien om League of Legends.

For å forstå opprinnelsen til League, må du først forstå det som kom før det.

DOTA eller Defense of the Ancients, var en spiller-laget mod for World of Warcraft 3, Frozen Thr...

Read more
9. august 2020

Hvordan Hyper Roll i TFT

Hyper rullende er en spesiell TFT strategi som har eksistert i en stund nå. Til tross for det, er det fortsatt innhyllet i mystikk for de fleste Teamfight Tactics spillere. Hva, når, hvorfor, og h...

Read more