Wild Rift kommer til konsoller

Den nordamerikanske utgivelsen av Legends Legends: Wild Rift har endelig kommet. Den svært ventede digitale remake av Riot-spill 'Ikonic Moba har vært tilgjengelig i flere regioner globalt for en stund, men den 29. mars kommer den åpne betaen til slutt i Nord-Amerika.

For de uvitende, ligaen av legender: Wild Rift kombinerer kjernen ligaen av legender PC møte med portabilitet og sosialt område av digital spilling. Designerne opprettet eksplisitt dette for å bære League PCs konkurransedyktige MoBa-funksjonalitet til telefoner. Men da Wild Rift først ble utgitt, ble det også uttalt at det ville komme til konsoller.

Siden den opprinnelige utgivelsen, har folk ikke hørt mye om konsollutgaven av Wild Rift, som Riot har hovedsakelig fokusert på å frigjøre mobilversjonen. Riot Reported Wild Rift kommer fremdeles til konsoller i en nylig trykkpanel diskusjon.

Riot hadde ingen kanaler å avsløre på den tiden, men det er ganske tydelig hvilke konsoller spillet ville være tilgjengelig på. Playstation og Xbox er de første konsollene som kommer til å tenke, men Wild Rifts håndholdte aspekt fører mange til å tro at det kan være en utmerket kamp for Nintendo-bryteren.

Riot rapporterte også at laget ser på kryssprogresjon og spill, men advarslet at ingenting er satt i stein for øyeblikket. Det er uklart om dette refererer til tverrplattform og kryssprogresjon mellom konsoller i samme gruppe, eller om playStation-spillere for eksempel kan spille med Xbox-brukere. Vi vet ikke om mobile spillere kan spille sammen med konsollbrukere, eller om folk skal kunne bytte mellom plattformene.

For de som er interessert, kan du skifte mellom mobil og PC i Teamfight Tactics, midt i en kamp. Det har vært anledninger hvor folks hjemmenettverk har gått ned i midten av et spill, og de måtte raskt laste kampen med en annen kilde til internett.

I tillegg er det nyttig å vite at liga of Legends: Wild Rift er fortsatt i verkene for konsoller, med en utgivelsesdato som er angitt etter smarttelefonversjonen. Mange antar at produksjonen på konsoller kan begynne etter den offisielle lanseringen av Wild Rift på mobiltelefoner.

Tanken er at folk kan spille Lega of Legends: Wild Rift på et bredt spekter av plattformer. Produsentene utformet spillet "så langt som nødvendig" for å unngå å tømme batteristrømmen, som kan være et stort problem på eldre telefoner. Du vil ikke gå tom for batteriet midt i en kamp som kan vare hvor som helst fra 15-20 minutter.

den endelige dommen

Riot legger også mye fokus på faktisk gameplay. Dette innebærer vekt på nettverkseffektivitet for å sikre at latens og pakke tap holdes til et minimum. I motsetning til Riots andre telefonspill, som Teamfight Tactics og Legends of Runeterra, som ikke trenger mye presisjon, konsistens og hastighet når avstøpning ferdigheter og siste treffer, trenger Wild Rift nøyaktighet, pålitelighet og hastighet når du distribuerer evner og sist treffende. Enhver lag i inngang kan føre til en ubesvart siste streik eller ferdighetshot, eller enda verre.

Check out our Wild Rift boosting services now

More posts