Wild Rift er nå tilgjengelig på NA

Riot-spill har gitt ut en mobil versjon av deres villige vellykkede liga av Legends-spillet i både Nord-og Sør-Amerika. Den 29. mars ble League of Legends: Wild Rift utgitt i Nord-Amerika. Alle spillere i Nord-Amerika har full tilgang til Wild Rift på Android eller iOS, og Riot bør fortsette å utvide en åpen invitasjon til alle spillere for å bli med i Legends-verdenen og kulturen. Og som en nylig åpen beta-kunngjøringsbekreftelser bekrefter, bør mobilspillet også være tilgjengelig for spillere i Sør-Amerika.

På PC, Lega of Legends er ekstremt tett og konkurransedyktig, og oppfordrer spillerne til å stige opp den rangerte stigen eller til og med se de beste spillerne deltar i esports turneringer.

Spillere velger fra en liste over mestere som spesialiserer seg på ulike stillinger. De to lagene kjemper det ut i en 5v5-kamp, ​​med det ultimate målet om å ødelegge fiendens Nexus-base. Ulike roller spiller forskjellige stillinger på banen, som ligner på fotball. En jungler kan flyte rundt, leter etter dreper på intetanende fiender, mens mage tegn kan prøve å dominere midtbanen, og så videre.

Wild Rift er en revolusjonert versjon av det opprinnelige spillet for mobile enheter. Det er den grunnleggende heisbanen; Imidlertid tilpasser du et spill som komplekst som dette for å spille bra på mobile enheter, ikke lett. Det første Wild Rift får rett, unngår en av de mest utfordrende aspektene ved ligaen på PC ved å bruke skjermmeldinger og direkte piler for å fortelle deg hva din mester gjør, hvor de skal gå, og viktigst, hvorfor du går dit. < / p>

Min venstre tommel fungerer som en virtuell arkadestokk på skjermen, slik at jeg kan kontrollere mesteren min. Min høyre tommel er vant til å frigjøre evner som en massiv laserstråle som gjør massiv skade eller et hagl av kuler fra mine håndvåpen som forsinker fiender i nærheten. Min karakters vanlige angrep styres også av min høyre tommel, og jeg kan introdusere modifikatorer for å kontrollere hvordan de brukes ved å tappe ikoner som "Vennligst prioritere denne fienden" eller "Fokus på Minions."

Kjøttet og bein taktikkene er lik mellom PC-ligaen av legender og den mobile vilt rift, men noen av atferdene jeg plukket opp på PC-versjonen mangler. Bevegelsen er et godt eksempel; Når jeg spiller på PC, klikker jeg stadig frem og tilbake i banen min, akkurat som en spiller som skifter vekten fra fot til fots under et høy intensitetsspill av dodgeball eller til og med boksing. Wild Rift, på den annen side, er mer som en morsom spasertur - i stedet for å klikke på musen min, flytter jeg bare tommelen min frem og tilbake.

bunnlinjen

For noen liga-spillere som bor i Nord-Amerika og finner at de ikke lenger føler seg som å spille det svært konkurransedyktige spillet på PCen, kan de nå laste ned Wild Rift-spillet på App Store av den valgte håndholdte enheten. Dette betyr at du nå kan spille League på farten, og den forenklede versjonen er definitivt massevis av moro.