Vil G2 komme tilbake etter å ha mistet seg for sint?

Et av de største navnene i Lega of Legends Esports, G2 Esports, ble bare banket ut av 2020 Lec Spring Split Playoffs. Det er en massiv opprørt for teamet av tyske spillere, som alltid har vært i ligaen av legender spotlight. De tok den første LCS-tittelen i 2015 og har vært knuste turneringer helt siden.

De var favoritten til å gå helt til finalen i LEC-turneringen, og velge teamet Mad Lions som deres første fiende i løpet av den første runden i konkurransen. De gale løverne var et rookie-team, men de utførte seg godt i den vanlige sesongen og tok på seg noen svært erfarne spillere mens de spilte briljant.

De viste evnen til å tilpasse seg tidlig og komme inn i hodet på sine motstandere, som forårsaket feil som løver var raske til å dra nytte av.

tempoet i spillet

G2 ser alltid ut til å være veldig grådig i det tidlige spillet, som ofte presser fremover for å kjempe mot at det ikke kunne vinne og risikere alt for å gripe tidlige mål som ikke alltid var verdt det. Spillerne på G2s side av feltet kan komme seg unna med det på grunn av deres talent og dyktighet, men det synes alltid å være et veldig risikabelt trekk.

Mad på den annen side, møtt kraft med kraft og tendens til å engasjere seg til tider hvor de hadde en ulempe, men de tilpasset seg raskt til G2s feil, og etter det tredje spillet var mye mer fokusert. Løven holdt sine fiender fra å diktere tempoet i spillet og forhindret dem i å gripe initiativet.

En rolleswap kan ha dømt dem

G2, mens du holder de fleste endringene fra sin liste, flyttet Luka 'Perkz' perkovic ned til midtbanen og brakte Rasmus 'Caps' Winther til bunnbanen. Dette eksperimentet gikk ikke bra for G2, og caps utførte på et gjennomsnittlig nivå i hele kampen som en mage.

I mellomtiden gikk Perkz ferdigheter som en teller til Marksmen og Mages ubrukt, et massivt hull i deres talent som absolutt ikke gjorde laget noen favoriserer. Tapet styrker G2 for å kjempe for å holde seg i finalen, og nå er spørsmålet kan de gjenopprette?

Kan de gjøre et comeback?

De mer enn sannsynlig må reversere sin rollebytte, men de bør ikke regnes ut ennå. For alle deres feil og feil er det lett å glemme at laget har gjort rimelig godt i lignende turneringer. De er et godt lag som er i stand til å være det beste når de får sin strategi sammen.

miste til de gale løver kommer til å stikke, men kampen for å forbli i turneringen, kan bare være hva laget trenger å hule opp, utføre noen strategi, gjøre noen rolle endringer, og komme tilbake til spillet. Et tap er et tap, og Upsets skjer. Det vi trenger å se på, er hvordan de lærer av feilene og hva som er neste for dem.

More posts
19. juni 2022

Problemet med 2022 Vitality Roster

Team vitalitet ser ut til å ta LEC med storm, og forsterke denne forestillingen med den offisielle avsløringen av sin vaktliste for den kommende sesongen. Mistankene var der basert på lekkasjer, s...

Read more