Vi introduserer Milio og Naafiri: De nye mesterne i

Nye mestere er blant de mest spennende tingene som kommer i League of Legends -oppdateringer. I de fleste tilfeller kan du forvente at tre til seks nye mestere hvert år, hvor hver og en blir løslatt med noen få måneder.

Riot Games slipper ofte et "oppdatering av veikart" der du kan se på hva du kan forvente for året etter. 2023 ser ut til å være et spennende år for spillere, ettersom vi får en ny jungelmester, en ny midtfelt og en ny Freljordian.

I dag vil vi fokusere på to av de nyeste tilleggene til League of Legends Roster: Milio og Naafiri. Milio er allerede utgitt, og Naafiri er rett rundt hjørnet.

Hva har disse mesterne i vente for oss? La oss finne ut av det!

hva du bør vite om Milio

Milio, “ The Gentle Flame ,” var den første nye mesteren som traff sesongen 13 Liste i lol. Tatt i betraktning hans nåværende evne -sett, er han best egnet som støttemester.

En flott ting med Milio er at han er fantastisk mot konkurranser som fokuserer på hardt engasjement. La oss se nærmere på hans evner:

  • fyrt opp! (Passiv): Milio kan fortrylle seg selv eller en alliert i fire sekunder, slik at de kan slå opp sitt neste bilangrep. Dette skjer når Milio treffer seg selv eller en alliert med en evne.
  • Ultra-Mega Fire Kick (Q): Milio sparker en ildkule som kan slå tilbake fiender og bedøve dem i ett sekund. Det som gjør denne evnen interessant er at den også vil sprette og håndtere magiske skader på fiender rundt i området. Det bremser dem også i 1,5 sekunder.
  • Koselig bål (W): Milio skaper en "empowerment Zone" som varer i seks sekunder. Det følger seg selv og den nærmeste allierte. Champions inne i sonen vil få et økt basisangrepsområde, og de vil også helbrede hvert 0,24 sekund mens evnen er aktiv. Milio kan omarbeide evnen slik at den følger seg selv eller en alliert mester.
  • varme klemmer (E): Milio styrker en alliert, og gir dem bonusbevegelseshastighet og et skjold i 2,5 sekunder. Han kan lager opptil to kostnader for denne evnen.
  • Breath of Life (Ultimate): Milio frigjør en bølge av flammer som kan helbrede allierte, rense dem for ikke-luftbåren publikumskontroll og gi dem 65% iherdighet i tre sekunder. Evnen påvirker ham også.

Når det gjelder runene, involverer hans mest populære bygning trolldommen og løser runeveier.

Totalt sett er Milio et interessant tilskudd til støttenrollen i LOL, noe som gir ham fleksibilitet og overtaket i mange forskjellige matchups. I sin nåværende tilstand kan han være plagsom for enhver motstander, så hvis du spiller støtte, anbefaler vi at du prøver det!

alt om Naafiri

La oss nå hoppe til Naafiri, den kommende mesteren på vaktlisten. I følge Riots uttalelser vil hun gi ut på patch 13.14, som peker mot en utgivelse i midten av juli.

Naafiri overrasket alle da hun fikk ertet . Mange mennesker var ivrige etter å få en ny Darkin -mester!

Selv om hun ikke har blitt utgitt ennå (i skrivende stund), har vi allerede grunnleggende informasjon om settet hennes.

Her er en oversikt over hennes evner:

  • Vi er mer (passive): naafiri vil skape en "pakkekamerat", som vil angripe målrettede fiender etter en bestemt periode. Pakkekameratene gyter raskere hvis Naafiri treffer fiendene sine med en evne.
  • Darkin Daggers (Q): Naafiri skaper mørkinmalte kniver som kan takle fysisk skade og påføre "blødning" skader i noen sekunder. Hvis den målrettede fienden allerede ble rammet av bladene før, vil hver ekstra treff påføre bonusskader. Pakkekamerater opprettet av Naafiris passive vil målrette fiender som ble rammet av dolkene. Naafiri vil helbrede hvis målet var en mester. Dessuten kan hun huske evnen.
  • Hounds 'Pursuit (W): Både Naafiri og hennes pakkekamerater vil stikke av en fiende, og håndtere skade på den første mesteren de kolliderer med. Evnen kan få rekkevidde basert på ultimate rangering. Når Naafiri bruker denne evnen, blir pakkekameratene umålelige.
  • Eviscerate (E): Naafiri vil bølge fremover, slik at hun kan takle fysisk skade på alle mester hun går gjennom. Pakkekameratene vil også bli tilbakekalt til Naafiri, som helbreder dem.
  • The Call of the Pack (R): Naafiri styrker seg selv og hennes pakke, og får et skjold og et hastighet og visjon. Hvis hun tar ut en mester, blir effekten av evnen oppdatert. Naafiri kan gyte opp til syv pakkekamerater under denne muligheten.

Vi må vente og se hvordan Naafiri presterer i dagens meta, men når du ser på hennes nåværende evne -sett, er det trygt å si at hun vil være en hard motstander å gå imot og et utmerket tillegg til ethvert team. < /P>

bunnlinje - Få mest mulig ut av de nye mesterne i dag!

Å få tak i nye mestere kan være vanskelig, men med litt trening vil du mestre Summoner's Rift om kort tid!

Hvis du vil lære mer om League of Legends eller ser på kjøpe smurf-kontoer , teamet på Boost Royal Can hjelpe deg!