Uzi er tilbake til å spille profesjonell lol

Tilbake i 2020 så Legendene i Legends World Uzi forlater scenen på grunn av hans pågående helseproblemer. Mange trodde at han aldri ville gå tilbake til Esports World, men han er tilbake for å spille. Uzi ble ansett som en av de største spillerne til enhver tid, selv om han aldri vant en verden, men nå er han tilbake og sluttet seg til LPL Bilibili Gaming.

Grand Slam

De som er kjent med Uzi, vil huske at han hevdet sin første internasjonale tittel i 2018 i midten av sesongen invitasjon. Imidlertid ble han eliminert av G2 Esports i kvartfinalen. Da begynte ting å mørke for den utrolige spilleren.

Uzis besettelse med Legends liga forlot ham med mye skuldersmerter som hadde ham benket i spill, og hans type 2 diabetes begynte å forverres over tid. Han fortsatte å leke intermittent i to år før han gikk tilbake i 2020.

hva uzis situasjon brakt til lys

Etter hva som skjedde med Uzi, begynte mange mennesker å stille spørsmål og hvordan folk skulle ta vare på helsen mens de spiller. Når turneringen startet, og folk begynte å delta, ville mange mennesker trene og spille i timevis hver dag uten å tenke på konsekvensene.

Dette er fordi ingen noensinne snakket om spillere som trenger en pause fra sine datamaskiner for å strekke ut armene og skuldrene. I stedet vil lag øve i over 12 timer i døgnet uten å ta en enkel tur. Imidlertid har Uzi og hans situasjon ført til disse bekymringene til lys, så lagene skal nå oppmuntre sine spillere til å ta pauser mens de praktiseres.

Er dette det nye superlaget?

BILIBILI sørget for å kunngjøre Uzi's spot på ruteren i slutten. Dette laget fullførte i 7-8 th sted i sommer 2021, men de har signert flere mennesker som vil gi litt ekstra kraft til laget. Med folk som Liu Qing-Song, Chen Chen, Chu Chun-Lan og Chiu Tzu-Chuan, er dette et lag som mange ser frem til å se på.

Dette laget er imidlertid fylt med utrolig talent, men Uzi vil ende opp med å ta mye spotlight. Det er mange forventninger til Bilibili denne sesongen fordi dette er et lag som vil bli fryktet av mange.

vil doggo hjelpe uzi?

Mange har vært på spørsmål om hvorfor doggo også ble signert på laget fordi de allerede har Uzi. Doggo er et navn som mange vet fordi han har vist utrolig talent på MSI og verdens 2021. Men folk har sagt at doggo ikke vil være et startmedlem i Bilibilis roster. Hovedformålet med ham som en del av laget er å gi Uzi en pause hvis han trenger det.

konklusjon

Med Uzi kommer tilbake til Legends League, vil det være interessant å se hvordan laget jobber sammen gjennom turneringene. BILIBILI har laget et lag som mange mennesker vil frykte på grunn av de sterke aktørene på ruteren, men det er viktig at de også tar pauser under deres praksis. Ellers kan de ende opp med å miste noen av sine spillere på grunn av skade.

More posts
28. november 2019

The Future of LOL Game Unveiled

Utallige individer har møtt League of Legends, og de synes dette er et morsomt, dumt og konkurrerende spill. Mange har faktisk jobbet hardt for å levere ekte evolusjon av League of Legends, og gje...

Read more