Tusenvis feirer på gatene i Kina som EDG vinner verdener 2021

Den siste triumfen av Edward Gaming på verdens 2021 er mer enn bare et mesterskap for laget og mange andre mennesker i Kina.

I løpet av kvelden den 16. november, 2021, møtte folk utendørs med en tinge av håp. Hvorfor spør du? Vel, deres favorittlag Edg fant seg på kuset for å vinne Summoner's Cup i Grand Finals ved siden av Koreas DWG Kia.

få forventede dem å sette opp mye av en kamp mot de forsvarsmessige mestere, og med rette. Edg kom til dette stadiet som den første konkurrenten til deres respektive liga, som kan forventes for ethvert lag å gjøre hvis det legges i den posisjonen.

Edg hobbled sin vei til finalen gjennom en underwhelming slutt på deres gruppe scenen og to påfølgende grusomme serier, i motsetning til DWG, som bar rikelig med damp fra deres nåværende verdens løp.

Likevel, den viktigste kvalifikasjonen av finalen fikk fansens ånd som utvilsomt høyt. Etter nesten 10 år i LPL, som så dem, vises på verdens mange ganger og vunnet seks innenlandske titler, kom laget til slutt at fansene alltid hadde forestilt seg.

Selv om det fortsatt var en grunn til å bekymre seg for om EDG ville kunne fullføre sin ekstraordinære reise, beseiret de tøffe motstandere fra Gen.g til Royal, aldri gi opp før du vender mot dwg.

De fleste fans forventet den magiske Edg å utløpe bare da og der. Derfor var poengsummen bak 2-1 under serien.

Lagets wariness var på ideologien til fansen som har rett. Men til fansen overrasket begynte teamet å spille over forventningene like før Edg ble gjort med turneringen.

edg vs dk

EDG overran dwg for å tvinge spill 5 ved å møte elimineringer gjennom et utmerket tidlig spill og viktig smidig kamp vinner. Det var andre gang noensinne i verdens store endelige historie.

Edward Gaming fortsatte det presset og utførte noen av de mest bemerkelsesverdige løpene i turneringshistorien. Gjennom innsatsen ble de tildelt Summoners Cup og kronet ligaens konge.

Laget sier at "vi føler at all vår innsats endelig har betalt." EDG-støtte, Meiko, snakket også på en pressekonferanse på post-series og sa at det var det lykkeligste øyeblikket i sin karriere.

Tusenvis av kinesiske fans feirer deres prestasjon på forskjellige steder som laget huddled i jubel. Dette inkluderer noen individer som var halvt naken løp med EDG-flagget i hendene. College Dormitories fungerte som gambling steder der uberegnelige spill ble betalt.

En av de mest spennende tingene om seieren var stadion. Det var fullpakket med tusenvis av fans som jublet og ledet sitt lag til seier. Du kan sammenligne dette til og med noe som ligner på en betydelig begivenhet som OL.

konklusjon

Kina er allestedsnærværende kjent for sin kjærlighet til Esport, som viste seg i den ubrente følelsen som ble vist av fansen av Edward Gaming. Folk, gamle og unge, samlet for å feire lagets seier, og vi kan ikke vente med å se hvor EDG ender opp i neste verdensmesterskap.

lei av å utjevne en ny konto i normaler når du trenger en ny konto? Prøv vår Power-nivelleringstjenester eller bare kjøpe en stablet Konto fra vår butikk !

More posts
1. juli 2020

Beste Våpen Ved verdsettelse

Er du en fan av den første-person spill, Valorant? Hvis du er, vet du hvor viktig å ha riktig våpen er når det gjelder å skaffe seg erfaring og progresjon gjennom gradene. Avhengig av budsjettet, ...

Read more