Team Liquid vinner LCS Lock-in Tournament

Alle lagene over hele verden tok fordel av lavsesongen for å få bedre spillere for deres roster. League-fans og spillere sammenligner ofte NAs LCS til EUWs Lec på grunn av alle de europeiske spillerne som spiller på amerikanske lag. Den europeiske ligaen var imidlertid alltid et skritt fremover enn den amerikanske.

Ting forandret i år da vi fikk se en kraftigere liste på nesten alle lag i LCS siden de var laget av lovende rookies, koreanske spillere og erfarne amerikanske og europeiske spillere. En av lagene som tok mest fordel, det kunne fra lavsesongen var lagvæske.

Selv om tl mistet en av de viktigste spillerne når det slipper Jensen, erstattet den ham med den legendariske TSM-spilleren Bjergsen og tidligere Fnatic's Jungler Bwipo. Teamvæske viste seg å ha et sterkt lag siden begynnelsen av sesongen, og det skuffet ikke når de bestrider LCS-lås-i mesterskapet.

Lagvæsken vunnet ikke bare troféet, men gjorde det også med en 3-0-vinn mot onde genier, som fikk finalen ubeseiret. Les denne siden for å vite hvordan lagvæske oppnådde dette og hva du kan forvente fra dem i fremtiden!

Vinn mot onde genier

spill en

Som vi nevnte før, f.eks. kom til finalen ubeseiret, så hvordan viste teamet væske 3-0 mot det? Ingen forventet at det skulle skje selv under spillet sitt tidlige spill. Lagvæske var nede i gull på grunn av hvor sterk, f.eks. Virkningens Gwen var og roaminghastigheten til f.eks. Jojopyuns vridd skjebne.

Men lagvæsken klarte å komme tilbake fra et katastrofalt tidlig spill takket være Bwipo og 8/0 Sylas på Bjergsens hender. TLs Hans Sama kunne få mer gull etter å ha vunnet et par lagkamp, ​​og det er da spillet endte i en 11-20 på Team Liquid's Favor.

spill to

Selv hjul ble overrasket da de så spillet to utkast siden det var nesten det samme som spillet en. Det eneste som endret er at f.eks. Jungler gikk for Poppy i stedet for Viego, og dens støtte til Tahm Kench i stedet for Braum. Bwipo plukket Gangplank dette spillet, men resten av TLs utkast ble det samme.

Men selv om begge lagene ikke forandret mye av deres lagkomposisjon, kunne du se at lagvæske ble brukt til Evil Geniuses tidlig spill og tok kontroll over det.

Ting var lettere nå, og Hans Sama var den som tok vare på å vinne alle lagkampene med sin gud-tier-aphelios. TL-fans ble redd når f.eks. Midt Lanner måtte stjele Baron Nashor fra TL, men det var ikke nok å vinne mot dem.

spill tre

Alt endte for onde genier i spillet tre. Men ting syntes ikke å være den måten i det tidlige spillet. For eksempel la merke til hvor sterk lag væskenes jarvan IV, Sylas og Aphelios combo var, så det tok det for seg selv, og det betalte seg i det tidlige spillet.

onde genier hadde en sterk ledelse mot TL, men den verste feilen var å gi noen drap til Hans Sama Jinx, som bar spillet sammen med Eyla's Lulu.

innpakning

Nå som lagvæske er back-to-back-mesteren til LCS Lock-In Championship, har alle sine øyne på dem for denne nye splittelsen og fremtidige MSI.

Bwipo, Bjergsen, og Hans Sama er de nye stjernene i dette laget, og de gjør at de ser sterkere ut enn noensinne.

Sjekk ut vår lol å øke tjenester!

More posts
12. januar 2021

NA LCS Roster endres for sesong 11

Verden av e-sport har blitt mer konkurransedyktige gjennom årene. Med økningen av konkurranseevne, team og organisasjoner signerer og endrer spillere i håp om å forbedre og forhåpentligvis vinne t...

Read more