Største LCS -spillere gjennom tidene

LCS består av alle lagene fra Nord -Amerika som deltar i den årlige League of Legends verdensmesterskap.

Helt siden populariteten til online spill begynte å spre seg som et ildsted over hele kloden, har Nord -Amerika kvernet ut noe virkelig fantastisk talent.

Som sådan er spørsmål angående hvem den beste spilleren er, ikke bare vanskelig å svare på, men ender vanligvis i opphetede argumenter blant lidenskapelige fans. Likevel ble spørsmålet satt til avstemningen og resultatene ble publisert.

et tiår med gode forestillinger

LCS har gått sterkt i ti år nå, og for å markere en slik historisk prestasjon, slo spillutviklerne Riot sammen med LCS for å hedre noen av navnene som har gjort det mulig å komme så langt.

En avrunding av det beste av det beste, som det var, ble satt til avstemningen, og noen av spillets mest kjente spillere gjorde kuttet. Den elektroniske stemmeseddelen ble holdt mellom 14 th og 17 th av august 2022.

Det er ingen overraskelser om inkludering av noen av de kjente navnene. Et eksempel er Jeong “Impact” Eon-Young, som foruten å være en av de største topplanerne som spiller spillet, også har sølvtøyet i skapet sitt for å sikkerhetskopiere det. Han får selskap av Yiliang “Peter” Peng i samme kategori.

Når det gjelder tittelen Best Mid-Baner, tilhører den sikkert Søren “Bjergsen” Bjerg hvis utnyttelser er legendariske blant dem som følger spillet.

Den komplette listen

Den komplette listen inkluderte ikke bare navnene vi nevnte ovenfor, men også noen andre gode spillere som har oppnådd så mye for LCS de siste 10 årene. Totalt ti spillere gjorde det endelige kuttet, og de er:

 • Blaber
 • Doublelift
 • hai
 • Doublelift
 • aphromoo
 • Doublelift
 • xmithie
 • coreJj
 • Jensen
 • påvirkning
 • Bjergsen

Mens hvert navn på den listen sikkert fortjener å være der, var det viktig å komme med en samlet vinner. Denne skillet gikk til Bjergsen, som ble fulgt tett av Doublelift som løper og innvirkning i tredje plassering.

Velge “geit”

Valget av hvem som er den største gjennom tidene er rent subjektivt, spesielt i et så komplekst spill som lol, der selv tilsynelatende små bidrag kan ha en enorm innvirkning på de samlede resultatene.

Til slutt var det Bjergsens seks titler og fire MVP -priser som viste seg å være for god til å ignorere, spesielt med tanke på at hans form aldri vaklet selv når han spilte internasjonalt.

Hvis det ikke kom til å være ham, ville dobbeltløftet ha gått bort med byttet. Han har klart å øke imponerende 11 titler gjennom hele karrieren. I løpet av den tiden har imidlertid Doublelift bare blitt tildelt MVP-prisen en gang, med Bjergsen regelmessig å utføre ham.

Noe stort talent på LCS -vaktlisten

Den viktigste takeaway fra årets avstemning var en plutselig realisering av rikdommen av talent som har prydet LCS det siste tiåret. Med konkurransnivået kontinuerlig forbedrer hvert år, kan man bare lure på hva det neste tiåret vil bringe.