Schalke 04 eliminerer fnatic 3 til 0 fra LEC playoffs

Det var en dyster dag for alle fnatiske fans, men Shalke04 var ekstatisk. Guttene i blått, som de noen ganger kalles, gjorde kort arbeid med å slå fnatiske og feide dem for å holde seg sterk i deres 2021 løp av Lec Spring Split.

Når fnatic ble eliminert fra playoffs, ble organisasjonen ferdig i topp tre for Europa, som ikke har blitt gjort siden sommeren splittet i 2016. Så så lol rosteren mye annerledes med Yellowstar, Rekkler, Feben, Ånd og kikis. Til slutt ble de feidet av Team H2K Gaming.

Shalke04 så avgjørende og presis gjennom alle tre spillene som spilles. Mange fans forventer ikke at teamet skulle leke godt fordi de så deres postseason. Imidlertid gikk de fra å tvinge G2-klanen til å spille de fem spillene for å eliminere fnatiske uanstrengt.

Hva skjedde

Det føltes som Shalke04 visste bare hvordan å kapitalisere på svakhetene i fnatiske i denne serien. Etter det første spillet vendte Shalke04 over-aggresjonen fra fnatiske mot seg selv. Det kom til å være problemet plaguing fnatic gjennom hele sesongen. Under LEC-playoffs oppdret det hodet igjen med så mye over-aggresjon som ble kastet om og treffer laget hardt.

I det tredje spillet (finalen), vant Fnatic faktisk en stor kamp i deres bunnbane. Derfra bestemte de seg (dårlig) å fortsette å dykke for å komme bak et tårn for å score en ekstra drep for abbedagge. Imidlertid var den 21-årige Mid Laner i stand til å snu kampen, så han grep en trippeldill i stedet for å få Koed selv.

Vi prøver ikke å ta bort fra den fantastiske ytelsen til Shalke04 her. De var virkelig det bedre laget under LEC-playoffs. Det viste seg på grunn av deres høye nivå av tålmodighet og tillit til å ta på seg kamper uten frykt.

De fleste trodde de skulle gjøre betydelige feil og være over-aggressive akkurat som fnatic. Hvis det hadde skjedd, kan dette ha hatt et annet utfall. Heldigvis holdt de sine kule og fokuserte på deres strategi for å lage svært smarte avgjørelser - alt uten at laget kaster ledningen i hele serien.

I mellomtiden har vi mange spørsmål om fremtiden for Fnetatet. Dette har vært deres verste sesong så langt, og de ferdig så ille. Det har faktisk ikke skjedd siden 2016. Det er tydeligvis noe alvorlig galt med deres taktikk og / eller oppstilling. Vi føler at noe må endres med fnatiske teamet hvis de skal fortsette og komme tilbake til å være på toppen.

Konklusjon

Hva betyr det for Shalke04? De er ikke ferdige. Nå som de slår ut mot fnatiske, står de mot rogue for neste matchup. Lec Spring Split er ikke over ennå! Mens rogue har forskjellig taktikk enn fnatisk, vet du aldri hva de skal gjøre. Vi føler at Shalke04 har en god sjanse til å slå neste lag, men det er bundet til å være en utfordrende serie.

Likevel har vi sett mye så langt, så alt er mulig for LEC-playoffs. Faktisk vet du aldri hvordan det kommer til å ende til det er over!

More posts
28. november 2019

The Future of LOL Game Unveiled

Utallige individer har møtt League of Legends, og de synes dette er et morsomt, dumt og konkurrerende spill. Mange har faktisk jobbet hardt for å levere ekte evolusjon av League of Legends, og gje...

Read more