Sammenbruddet av teamet Liquid Super-Team

Sammenbruddet av teamet Liquid Super-Team

Dette året ga ikke gode nyheter for superlagene i Professional League of Legends-scenen, spesielt for Team Liquid.

Til tross for at han hadde en 2022 LCS-vaktliste fullpakket med prisbelønte veteranspillere, inkludert superstjerner fra Nord-Amerika og Europa, lønnet Team Liquids forsøk på å sikre en seier i vår- og sommerspill ikke.

Mens Liquid hadde håpet å være NA Super-Team foran det nordamerikanske verdensmesterskapet, holdt en mindre enn spektakulær fiasko dem utenfor den anerkjente LCS-hendelsen.

Resultatet var veldig forskjellig fra det Liquid lovet: det er ingen kvalifisering for League of Legends Worlds 2022.

Du vet kanskje fra artikkelen om vitalitetslisten , den store Navn og overdreven utgifter er kanskje ikke nok til å løfte pokalen. La oss se på hvordan prosjektet gikk galt.

En skuffende ytelse etter budsjettproblemer

Gjennom en kunngjøring på Twitter bekreftet Team Liquid -administrerende direktør Steve Arhancet hva mange forventet: LCS -vaktlisten ville bli endret før sesongen 2023.

Før de avslørende nyheten ba Arhancet om unnskyldning til fansen for lagets skuffende ytelse i år.

Mens administrerende direktør håpet å lage det som sannsynligvis ville være den beste vaktlisten Nord -Amerika noensinne hadde sett, mens regionen var vertskap for arrangementet, tok organisasjonens dyktighet og arv en hit.

Arhancet sa at det å opprette oppstillingen involverte en flertrinns, tidkrevende prosess og krevde et stort budsjett.

Partnere og interesserte parter forpliktet seg til prosjektet, og kjente til dets betydning og investeringen som er gjort.

Imidlertid var alle pengene franchisen i prosjektet ikke nok til å holde dem flytende. Som et resultat mislyktes eksperimentet og var skuffende, og satte superteamenes fremtid i tvil.

Hva skjedde med All-Star LCS-vaktlisten?

Med en blanding av nordamerikanske veteraner og superstjerner fra Europa, var Team Liquid's LCS -vaktliste den mest lovende denne sesongen.

Alle spillerne hadde erfaring med nasjonale og internasjonale arrangementer. Faktisk hadde hvert medlem allerede kommet seg til LOL verdensmesterskap med sine respektive lag.

Imidlertid anser mange individuelle glans for å ha trumfet synergien et lag trenger å trekke av en seier.

Som et resultat klarte ikke laget å vinne noen nasjonale titler i sommer eller vår eller sikre sitt etterlengtede plass som en av tre representanter på LCS verdensmesterskap.

Nå stoler ikke væske stoler ikke på Super-Team-formelen for 2023.

Team Liquid Rebuilding: Tidene endrer

Mens organisasjonen forventer å duplisere de "vellykkede" områdene, anses ikke konseptet med å bygge super-teamer lenger som pålitelig.

Team Liquid håper å bygge spillerne sine ved å bruke den eksisterende strukturen i stedet for super-team-formelen, og forlate den nesten helt.

arhacent utdypet ikke hvordan flytende planla å endre oppstillingen eller avsløre hvilke spillere som forlot eller ble.

Academy -teamet hadde imidlertid et godt år, og vant NA Academy Summer Split.

Liquid's Academy -team tok også LCS Proving Grounds 'førsteplass på våren og sommeren.

I henhold til flere kilder, fremtredende nordamerikanske spiller Søren 'Bjergsen' Bjerg forlater Team Liquid etter et år og vil være et gratis middel som starter i 2023, med tanke på LCS og LEC -tilbud.

Andre innsidere sier at Jo "CoreJJ" Yong-In er den eneste spilleren i startoppstillingen som flyttet fra Liquids hovedteam til gratis byrå under høysesongen.

Resten av spillerne, bortsett fra Steven "Hans Sama" Liv - som vil være til 2024, signert med franchisen til 2023.

I begge scenariene må en betydelig vaktendring omfatte handler med andre team eller kontraktsoverføringer.

endelige tanker

På grunn av spillets natur, har et lag i enhver League of Legends-turnering liten eller ingen sjanse til å vinne med mindre spillere fungerer som en, som Rogue har bevist i 2022 da de kom seirende ut da ingen trodde på dem. Sammenbruddet av teamvæske er et bevis på det faktum.

More posts