Rekkles og Kcorp Struggle i den franske ligaen

Hvis du husker forrige sesong, var det noen etterlengtede seg under League of Legends EM 2021. Den vesentligste overføring var kunngjøringen av stjerne bot Laner Martin "Rekkles" Larsson forlater G2.

Etter å ha fått subbed av G2 Esports, Rekkles søkt etter en ny base i KCorp (Karmine Corp). Han vil begynne å konkurrere på Lique Francaise de League of Legends (LFL), som vi tror har vært et dristig, men utfordrende trekk.

Kan den svenske AD carry gjøre det samme i den franske ligaen som med sine lokale lag? Sesongen før siste, forlot han sin langsiktige teamet Fnatic å spille for G2 Esport, nå hans beveger seg svært raskt til den franske ligaen.

Rekkles mister sitt første kampen spilte for KCorp

Rekkles regnes som en av de beste spillerne i Europa og er blitt kalt som "King of the North", deltar i fire League of Legends-VM og vinne LEC titler. I 2018 han selv plassert andre da han lekte med Fnatic.

Dessverre, da han sluttet G2 Esports, teamet ikke kunne kvalifisere for the Worlds 2021 etter å ha vist inkonsistente innsats under LMU. Det betydde teamet endte opp kommer på fjerdeplass i LMU 2021 Summer Playoffs, som markerte første gang i Rekkle karriere at han gikk glipp av VM posisjon.

Vi tror at dette kan ha lettere skadet hans ego og førte til fall i sin første kamp. Rekkles er verdenskjente spiller i League of Legends scene, og med rette.

Ta noen tap kunne ha droppet sin tillit og førte til en noe svakere utvikling i sine siste kamper. I kampen mot Ibai er KOI Squad, Rekkles tapte tett kamp med to spill til én.

Hvis du ønsker å være rettferdig på Rekkles, var det første han kamp siden 2013 at han ikke spille for et lag i LEC eller EU LCS.

Start av 2022 sesongen

Etter å ha sluttet KCorp, vifter vil nå se Rekkles i en hvit og blå uniform. Den LFL teamet lagt ut et bilde av ex-LEC-spiller i en Karmine Corp Jersey og annonserte roster endring på Twitter.

I den kommende LFL 2022 sesongen, medspillere Lucas "Saken" Fayard og Lucas "Cabochard" Simon-Meslet vil spille side Rekkels.

Selv om Karmine Corp er en av de beste lagene i LFL, virker det som Rekkles sliter med å tilpasse seg endringen. Det første spillet i 2022 sesongen laget spilte var en av de første tilbake i et stadion, og publikum elsket å være i stand til å støtte deres favoritt landslaget igjen.

Å være tilbake og imponere publikum er hva Karmine gruppen savnet, men dessverre, det gikk ikke helt som planlagt for gruppen.

Konklusjon

Med en elendig avslutning på forrige sesong, og en treg start på årets én, vi lurer på om Rekkles og KCorp kan slå sin forferdelig formue rundt. Hvis de holder seg sammen, det er en utmerket mulighet for at de kan slå sin posisjon på Ligatabellen rundt.

Bla gjennom våre lol smurf handle , og finne din drøm konto hos oss i dag!