Rekkler beveger seg til G2

Carl Martin Erik Larsson ble født på 20 th i september 1996. Han er en svensk profesjonell liga of Legends-spiller og er mer kjent med navnet Rekkles. Han har spilt for noen e-sportsgrupper som fnatiske, allianse og elementer. Nylig besluttet Rekkler at det var tid for en ny utfordring og bestemte seg for å endre lag igjen. Gruppen han har valgt å representere denne tiden er kjent som G2.

Bot Laner slutter seg til G2 etter å ha tilbrakt fem år med fnatic. Fnatic og G2 har vært de største rivalene gjennom årene, men nå har Rekkles sluttet seg sammen med G2 i et forsøk på å vinne Summoners World Cup i 2021. G2 har vært på kommet siden 2018, og tilsetning av den svenske superstjernen til deres lag er et tillegg som sikkert styrker dem videre.

Rekkles ble brakt inn for å fylle tomrummet igjen ved å forlate Luka "Perkz" perkovic. Perkz har nylig forlatt G2 for å bli med Cloud9. G2 likte mange suksesser før avreise i Perkz, for eksempel å vinne 2019 midt sesongens invitasjon, og nå 2019 World Championship Final, og vinne tre Lec Trophies. Rekkles regnes som den eneste som kan gå inn i disse skoene og hjelpe G2 opprettholde sin dominans over LEC.

Måten G2 nærmer seg spillet av Legendene av legender er svært forskjellig fra Rekkles gamle lag fnatic. Mens fnatic adopterer en mer alvorlig tilnærming til spillet, har G2 en mye mer avslappet og avslappet holdning. De kan ofte bli funnet å le av seg selv for feil eller tap, mens fnatic tar en mer høytidelig tilnærming.

G2 jobber også mye bedre under press enn fnatiske, ofte blomstrer i kaoset og snu ting rundt. Med disse tingene vurderes Rekkles å gå tilbake til sin aggressive tankegang og spillestil. Spillerne på G2-teamet er alltid på jakt etter blod og skyver medlemmer av det motsatte laget for å gjøre feil.

Å være en av de beste Bot Laners rundt, er Rekkles 'Play-stil en som stoler på at han håndterer så mye skade som mulig. G2-teamet er sentrert rundt denne ideen. Dette gjør det mulig for mer frihet for Rekkles, og han gir sikkert muligheten til å spille i et lag sentrert rundt hans styrker. Imidlertid er han en av de beste spillerne å spille Lega of Legends, og det er ingen tvil om at hans tillegg gir et klart løft til G2.

More posts
27. november 2019

Introduserer mesterskap

League of Legends er i ferd med å få en helt ny funksjon: mesterskap. Som vi alle nå, har Riot en stor tillit til å legge til underholdende, nytt innhold i spillet. Med mesterskapsmesterskap er målet ...
Read more