Problemet med 2022 Vitality Roster

Team vitalitet ser ut til å ta LEC med storm, og forsterke denne forestillingen med den offisielle avsløringen av sin vaktliste for den kommende sesongen. Mistankene var der basert på lekkasjer, som utløste en rekke rykter, og disse var tydelig forankret i sannhet.

vaktlisten

Så, hvem er dette superteamet som Team Vitality har klart å sette sammen? I tilfelle du ikke allerede har hørt nyhetene, består den av Perkz, Alphari, Selfmade, Carzzy og Labrov.

Dette er alle fantastiske spillere, men Alphari og Perkz, som nettopp kom tilbake fra hans Succesfull C9 Journey har uten tvil mye mer å bevise enn de tre andre. Det er klart, lag vitalitet det ikke spiller rundt, men hele hele shebang viser kanskje ikke så bra som forventet.

den store bekymringen

Når du hører en serie med store navn som blir satt sammen, er den første tanken sannsynligvis på linje med "motstanderne kommer ikke til å vite hva som rammet dem." Imidlertid, hvis G2 Esports '2021 Super-team var noe å gå forbi, er det ikke alltid tilfelle, selv om De klarte å finansiere suksess for teamet sitt neste år.

G2s hendelsesvending er ikke engang det første eksemplet på dette problemet, som du kan dele ned ned i hypen og personlighetene.

hypen

Hype -toget er utvilsomt en av de største utfordringene i denne typen miljø. Du vet allerede at fansen forventer å dominere forestillinger fra et lag som består av alle disse navnene.

Dessverre er ikke alle betinget av å takle den typen press. Husk at selv med en ganske god sesong, hvis et slikt lag ikke vinner absolutt alt, blir det ikke sett på som en suksess i øynene til den hype-drivende offentligheten.

Hva betyr dette? For mange lag som har funnet seg i denne situasjonen, smuldrer de ganske enkelt under presset. Det er ikke å si at teamets vitalitet ikke kan finne seg i mindretall som leverer og deretter noen.

personlighetene

Dette er sannsynligvis den større delen av bekymringen. Tross alt, hvis en lagdynamikk er godt etablert, er det ingen grunn til at den ikke kan jaget ned, riste av jitterne som er opprettet av Public Hype, Band Together og la ferdighetene snakke.

Problemet her er at det krever personligheter som gel godt. En av utfordringene med høyprofilerte spillere er ofte mangel på ydmykhet eller kameratskap. Spesielt den rådende troen er at Alphari og Perkz spesielt kommer til å slå hoder ganske mye.

Selfmade sitt navn har også blitt kastet i hatten, basert på hvordan han antas å se seg selv. LOL Smurf -kontoer er et populært valg for spillere som leter etter en ny utfordring.

Tenk på dette. Selvlaget og Perkz er henholdsvis en jungel og midt, må muliggjøre lagkameratene for at hele ordningen skal trene. Dessverre er juryen fremdeles ute i hvilken grad det kommer til å skje.

Det er ingen tvil om at hvis alle teammedlemmene kan sette teamets beste foran seg selv, bør ferdighetene deres ta dem til topps. Hvor sannsynlig er det å skje skjønt?

Endelige kommentarer

Team Vitality bygde absolutt forventning med måten det forsinket kunngjøringen på, så mye at noen fans ble overveldet.

Nå som katten er ute av vesken, kan denne enheten fungere som en godt oljet maskin, eller kommer hypen og de store personlighetene til å forårsake en implosjon?

More posts
17. februar 2020

De vanligste feilene i lav ELO

Det tar litt tid å få taket på League of Legends. Klatring rekkene er ikke ment å være jevn seiling på noen måte, men hvis du finner deg selv alltid jobber hardt og få ingensteds det kan gjøre at ...

Read more