Perkz flytter til Nord-Amerika

League of Legends Fans buds Farvel til Luka "Perkz" Perkovic, en profesjonell liga av Legends-spiller fra Kroatia. Han spilte for Cloud9 helt opp til hans avgang fra sitt hjemland, Kroatia.

Perkz regnes som en av de mest fremragende ligaene av legender-spillere. Han er den eneste som har åtte europeiske league-mestere.

Starte sin spillkarriere i 2014 - Perkz kom til spillere P1noy og Hiiva, hvor han konkurrerte på Dreamhack-turneringen. Selv om det var hans introduksjon til konkurransedyktig spill, og han ble med i midten av sesongen, plasserte han andre.

Hans talent ville ikke gå ubemerket, da han offisielt ville bli med i Gamers2 som et offisielt medlem av deres gruppe. Selv om han spilte 2015-sesongen med Gamers2, ville han dele måter med teamet på grunn av eksamener. Ikke bare etter hans avgang med Gamers2, men laget ville også bli rebranded som G2 Esports.

Med sitt nye navn, vil Perkz avgang være kortvarig som han ville komme tilbake offisielt, og han ville bli et vitalt medlem av truppen.

Han ville samarbeide og lede laget til flere seire på ulike turneringer over hele verden. Perkz ville spille midtbanen og Bot Lane.

Selv om Perkz ville vinne åtte titler, ville G2 Esports på den nyeste Legends World Championship bli eliminert. November 2020, Perkz og G2 delte måter.

Nyhetene om Perkz Saddened Mange fans av G2 Esports er avgang; Men ikke lenge etter at han forlot laget, ville Perkz dele noen spennende nyheter.

Farvel Europe, hei la

Perkz delte på instagrammet hans at han flyttet til Los Angeles etter at han fikk sitt pass. Deling med sine fans og tilhengere som han har følt seg deprimert gitt den globale pandemien og restriksjonene, var han nødvendig en ny forandring.

Med Perkz er flytte til LA i bevegelse, det ville også tillate ham å være nærmere lagmedlemmer Ibrahim Allami, Rober Huang, Jesper Svenningsen og Philippe Laflame.

En nøkkelspiller i League of Legends European Championship

Han regnes som en av de beste spillerne i League of Legends European Championships. Selv om det har vært lite bekreftelse, er det ryktet at Perkz skal betales $ 2,7 millioner i de neste tre årene.

perkz spillerprofil - en del av sin egen

Det er svært få spillere som kan hevde samme mengde ferdigheter og berømmelse som Perkz har oppnådd i sin spillkarriere. Han dedikert fem år til G2 Esports-teamet. Hans liga of Legends ferdigheter dominert i Europa, spesielt når han spilte som en Bot Lane.

To år på rad ble Perkz tildelt 1. All-Pro Team under Lega of Legends European Championship; Men han har fire av dem.

ferske starter

Med hoppet fra Europa til Nord-Amerika er Perkz klar til å starte 2021 frisk med sin støtte fra Cloud9-lagene.

Bare tid kan fortelle om Perkz er poster på åtte titler i League of Legends European Championship, kommer til å bli slått av en kollega konkurrent.

More posts
6. april 2020

Opprinnelsen til League of Legends

historie League av Legends er bemerkelsesverdig. Meteorlignende økning av spillet har overrasket og fanget oppmerksomheten til millioner av mennesker i spillverdenen. Riot Games, videospillutvikle...

Read more