Nye spill av Riot-spill

Er du klar til å starte 2021 med en rekke nye og oppdaterte spill av Riot?

Selv om 2020 var et forsøkt år, og en som resulterte i noen dårlige press, gjenoppretter Riot-spill med sine nye spill, oppdateringer og karakterinnføringer.

Her er noen av de spennende og kommende spillene av opprør som spillerne kan forvente!

Fates: Festival of Beasts

Fans og spillere i Teamfight Tactics har noe å se frem til dette året med lanseringen av Teamfight Tactics - Festival of Bests .

Hva kan spillerne forventer av Fates: Festival of Beasts ?

Den første tingen spillere kan legge merke til er at noen tegn vil bli savnet fra oppstillingen og erstattet med nye mestere. Andre ting som spillerne skal se med denne lanseringen, er avgang av skumring, måneskinn og jeger, som var stiftekompens i spillet.

Ruinering

League of Legends har sparket av 2021 med en trailer for ruinering, som også introduserte verden til den nyeste mesteren for å bli med i Legends-leksen, Viego.

Ruinerings backstory og hvorfor det forårsaker ganske røre for Lega of Legends-fans, sies å samle noen av spillets mest onde skapninger - alle fra Kalista, Thresh, Hecarim og den mest forventede, Viego og løsnet dem inn i universet.

Legends of Runeterra

I utgangspunktet lansert i 2020, får legender av runeterra en oppgradering. Dette digitalt-baserte, kortsamlingsspillet har tegn som stammer fra Legends-spillene. I likhet med liga av legender er det tilgjengelig på ulike plattformer. Det er gratis å spille også.

Oppdateringene for Legends of Runeterra introduserer en CO-OP vs. AI Pairing i lab-modus, samt noen få kortoppdateringer.

Andre oppdateringer som spillerne kan se frem til å inkludere den personlige tilpasningen av noen av tegnene, som alltid har vært et høydepunkt for de dedikerte fansen av legender av runeterra.

wild rift

2021 kommer til å bli et stort år for Wild Rift - som det kommer til å se en haug med prøvelser i økosystemet som testes på ulike åpne konkurranser.

Den mest merkbare forandringen som Wild Rift-fans kommer til å oppleve, er etableringen av Wild Rift Esports økosystem, som er opprørsspills forsøk på å ta spillet og plattformen til neste nivå.

2021 er et opprørtår

Dette året viser seg å være et vellykket og spennende år for opprørsspill. Med mange av deres spill som mottar nytt lappeteppe, har nye tegn og miljøer som blir satt på testen, har riot-spill faktisk startet året med et bang.

Med teaser for ødeleggelse og avsløring av ulike miljøer som er sikker på å gi utallige timer med underholdning og utforsking for spillere, har Riot-spill sørget for å fortsette å gi det beste av det beste for sine spillere.


League of Legends-spillere kan forvente 2021 til sitt år, med opprørsspill fortsetter å indikere endringer og modifikasjoner på Legends-franchise og serier.

More posts
25. januar 2020

Tarzaned - Den booster

Hvem er Tarzaned?

De fleste som gjør en karriere i League of Legends verden er stort sett de fine innholdsskapere, profesjonelle spillere eller artister. Noen derimo...

Read more