Ny Valorant Agent: Deadeye lekket

Lekkasjer skjer i hver kamp, film eller TV-show. Fans elsker å få dem til å spå om hva som venter dem i de neste månedene. Valorant er ikke et unntak fra det. Riot Games sluppet en trailer som viser de nye tingene som kommer i Valorant neste sesong.

At videoen viste mange ting, blant annet slaget pass innhold, nye kart, og stemmen til en ny agent. Det er mange ting å vite om denne lekkasjen. Men husk at alt på denne siden er basert på samfunnsteorier og noen ting sagt av Riot Games utviklere.

lekkasje

Muligheten for å få en ny agent ble lekket måneder siden. Men det var ikke mye informasjon om denne agenten. Vi visste at hans navn, skjønt. Deadeye.

Alle var begeistret for denne agenten, men Riot sa ikke noe om ham.

Etter en tid fikk vi vite mer om Deadeye. Den nye Valorant traileren inneholder stemmen hans, som leder oss til å tro at han er fransk. Det er på grunn av sin franske aksent på alle Valorant regioner bortsett fra Spania oversettelse. Riot har nå sagt noen ting om Deadeye, også.

Vi vet at mange av dere har spurt etter det, så, ja, han er en sentinel. Alle lurte på når vi skulle få en ny sentinel agent i spillet. Heldigvis Riot allerede bekreftet at Deadeye er en av dem, sammen med annen viktig informasjon for å forstå hvordan agenten kan fungere i fremtiden.

design

Deadeye design er elegant og stilig. Han bærer en skjorte, slips og briller. Denne nye agenten synes å være fokusert på ett og bare ett mål: å drepe sine mål. Vi blir ledet til å tro at han gjør det fra en avstand på grunn av lang-snikskytter i hans design.

Egenskaper

Det er ikke bekreftet evner for Deadeye hittil. Likevel, det er mange teorier om denne saken. Det er fordi noen ting avslørt av Riot Games når du blir spurt om Deadeye. Selskapet har også ga oss mer informasjon når vi snakker om neste Valorant sesong og patcher.

Han bringe flere ting til bordet.

riot sa at Deadeye er et middel som fokuserer på å gjøre mekaniske outplays til clutch fyrstikker i de mest vanskelige situasjoner. De sa også at de ønsker å legge til flere krydder til denne agentens miksen ved å gjøre ham stole på sin skyting evne til å gjøre disse outplays, som betyr å bruke denne agenten kan ikke være lett i det hele tatt.

Basert på det, har mange Valorant spillere laget teorier om hva agentens evner kan være. Uavhengig av å være en Sentinel, er det nesten sikkert for noen fans som Deadeye bør tilby noen nytte for laget sitt som andre kontrollere gjør.

Noen teorier sier at han kan ha feller eller en evne til å bli usynlig. Andre mener at Deadeye evner kan fokusere på å drepe fiender og skyte skudd fra en trygg avstand uten mangler eller bli skutt.

Konklusjon - Hva kan man forvente fra Deadeye

Det er ikke noe mer interessant enn å få flere ting å gjøre spillet friskere. Dette endrer helt meta i profesjonell gaming og lav-Elos.

Enten du ønsker å lage nye teorier og analyser for å oppdage Deadeye evner eller å vente på Riot Games for å slippe alt, kan du forvente dette agent for å være en komplett suksess.

Det beste Valorant øke servicen er nå tilgjengelig på BoostRoyal!

More posts
30. august 2020

Nemnda System of League of Legends

Som de fleste online spill, spiller alle å ha en god tid. Dessverre, noen ganger ting kommer ut av kontroll, og en spiller krysser en linje. År siden, Riot Games kom opp med en måte å løse dette p...

Read more
2. april 2020

Hva er ELO Styrking?

Hvis du har spilt League of Legends, er du sannsynligvis godt klar av alle de sjargong forbundet med spillet. Ett av vilkårene du kanskje har kommet over er “ELO øke.” Hva er ELO øker, selv om, og...

Read more