Ny Lol Champion annonsert: Gwen

Gwens reise begynte med et mål, som det gjør for mange mestere: å bygge en "Peppy Skirmisher." Etter Viego med en mester av lik høytidelighet og doom ville ha gjort ligaen føles litt for edgy, så laget vendte seg til gledessiden av Edgelord-skalaen.

"Vi har allerede noen få mestere som Lux og Seraphine som faller på det" gledelige optimismens spektrum ", sier fortellende forfatter Michael" Skiptomyluo "Luo. Som et resultat ønsket vi å være sikker på at vi finner en ny løsning. Ett synspunkt vi ikke har vurdert, er det for noen som er awestruck av alt, inkludert de minste detaljene som følelsen av gress eller duften av havet. Ting vi vanligvis overser fordi de er så vanlige for oss.

Paul "Zeronis" Kwon, Gwens opprinnelige konseptartist, brukte dette konseptet til å skape et kast av tegn som kunne forholde seg til livets uberørte glede. Men en ide, spesielt, stod ut til alle, og det er dukken.

Hver mester bør ha en tydelig silhuett som trekker oppmerksomheten til deres styrkekilde. Sona har hennes galte rad tastatur etwahl, Senna har henne bfg, Darius har hammeren, og Senna har henne bfg. Som et resultat, da Zeronis trakk Gwens tidlige design, ga han henne enorme saks. Og det var som om de hadde slått en akkord.

Gwen er spennende fordi hun er fra et årtusen siden, men lonewingy sier at han ønsket å sikre at hun opprettholdt noe solidaritet med skyggen, som er der hun er klassifisert for ligaformål. Så han konsentrert seg om måter å gjøre sin sakse mer onde, og jeg fant bare at ... Scissor Engineering er ekstremt vanskelig! Han hadde ingen anelse saks var så smart! Han brukte mye tid på å studere sitt design for å sikre at de ville åpne og lukke ordentlig, spesielt for noe fra den tiden.

Som Gwen er en Skirmisher, kan hun tilby skirmishers en fordel i deres uendelige søk etter den perfekte 1V9 ved å gi dem en kraftsone hvor de utmerker seg. Og laget hadde en i tankene da de begynte å jobbe på Gwen.

Champion Designer Dan "Riot Maxw3ll" Emmons husker, hvordan han faktisk hadde jobbet på Gwens sonekontroll, før resten av laget startet - før Peppy Skirmisher var til og med en ide. Da Gwen begynte å ta form, bestemte devs å holde denne stavningen fordi den passet hennes personlighet. Det er som om hun sier at hun har alt det morsomme utstyret, men du gjør det ikke, og da kommer hun til å tvinge sin motstander til å spille spillet på hennes vilkår.

bunnlinjen

Gwen kunne komme over så rart i begynnelsen. Tross alt er hun revet mellom Camavor, et langdød rike og Runeterra, en merkelig ny verden hun er ivrig etter å oppdage. Hun kan imidlertid utøve en følelse av kjennskap og komfort som overskrider tid.

Kanskje hun kanskje kan tillate deg å huske en favoritt dukke, eller minner om å spille før gatelysene kom på, eller barndommen fantasier om personen du kunne bli. Hvis ikke, bør du i det minste ha en ny mester for å kjøre den ned med.

More posts