Ny League of Legends Champion: Rell

League of Legends er en gratis-til-play moba med en stor følge. Spillet har et bredt utvalg av tegn, for eksempel Summoners og Champions. Det er mer enn 140 mestere for deg å velge mellom. Denne omfattende tegnlisten sikrer at du kan finne et tegn som passer perfekt til playstyle. Utvalget som tilbys med alle disse tegnene er perfekt når man vurderer spillets natur. Det er tegn som passer for mer aggressive spillere, så vel som de som er designet for å støtte spillere. Nylig har en ny karakter blitt lagt til i denne listen, og tegnet går med navnet rell.

Rell er en mørk støtte karakter som også abonnerer på tankklassen. Tegnet ligner Braum, som skjer for å være den siste tankstøttetegn i ligaen av legender. I motsetning til Braum, har Rell blitt designet for å ha en mørk fortid og personlighet. Disse egenskapene, kombinert med et metallbøyekonsept, danner kjernefunksjonene i den nye mesteren.

Rell hagler fra området Runeterra, kjent som Noxus. Noxus er et land av inklusivitet, mulighet og toleranse for de som er villige til å gjøre unna etikk i søket etter kraft. Den svarte rose kjører skjult operasjoner i Noxus. Disse aristokrater bruker demonkalling, oppløsning og kontrollerende døde guder, ugyldig magi, og sist men ikke minst, Sigil Magic, som ripper magi fra levende ting og tvinger det til noe annet. Utviklerne fokuserte på denne mørke siden av Noxus når de definerte Rells mørke forbi.

Rell utviklet den sjeldne evne til ferromancy, ellers klassifisert som metallbøyning. Hun laget hennes rustning ved hjelp av denne evnen. Hennes ferromancy fungerer som et magnetfelt som påvirker metall i bakken eller noe metall som berører eller kommer nær henne. Hun kan ikke bruke denne evnen til å påvirke metall fra hundrevis av meter unna, skjønt.

Fordi Rell trenger å være nær å påvirke hennes motstandere, er hun designet for å være en tank. Dette betyr at hun kan absorbere mye skade mens hun utfører hennes evner. Tegnet har også en Steed, som hun kan ri i kamp eller gjøre unna og bytte til hennes tankform. Imidlertid er hun mye tregere når de er i hennes tankform enn når hun er i sin monterte ridderform.

Alt i betraktning, Rell er et velkommen tillegg til ruteren av tegn tilgjengelig i Lega of Legends, og det er ingen tvil om at spillere i spillet ikke vil kunne hjelpe å bli forelsket i hennes backstory, så vel som Nye mekanikere hun introduserer til spillet.

More posts
6. juli 2020

LoL Clash Forklart

Clash er et spesielt fin idé som synes å være, for nå, ganske mye eksklusivt til League of Legends.

Den tjener som en in-spill turnering, men ikke på den samme måte som er ra...

Read more