NA LCS Roster endres for sesong 11

Verden av e-sport har blitt mer konkurransedyktige gjennom årene. Med økningen av konkurranseevne, team og organisasjoner signerer og endrer spillere i håp om å forbedre og forhåpentligvis vinne titler. League of Legends Roster endres hver sesong, med noen store navn som beveger seg rundt hvert år. Noen av disse endringene forekommer mellom rivaliserende lag, og legger til noe drama til bevegelsene. Her er noen av NA LCS Rosters største endringer før starten av den 11 th sesongen.

Noen av endringene som skal gjøres, har så stor innvirkning på at de kan hjelpe lag som ikke engang anses å være contenders vinnmesterskap. Disse fem endringene er de største endringene i Na-rosteren.

Den første forandringen er det for Eric "Licorice" Ritchie. Han har flyttet fra Cloud9 til Flyquest. Dette trekket kommer som et sjokk for mange siden Cloud9 har konsekvent gjort playoffs for hvert år, hvilket lakris har vært på laget. Han håper å hjelpe organisasjonen til å nå sine andre LCS-finaler.

Neste har vi Lucas "Santorin" Tao Kilmer Larsen, som har forandret lag fra flyvest til lagvæske. Danken endret organisasjonen han representerte på grunn av at han ikke var en fan av ideen om å spille sammen med rookies. Han kom med lagvæske, hvis medlemmer deler mer enn 30 år med LCS-opplevelse.

Luka "Perkz" Perkovic har flyttet fra G2 til Cloud9. Perkz forlater G2 har en alvorlig innvirkning på EU. Hans sammenføyning av na-siden gir Cloud9 den beste mulige sjansen for å sikre en seier på verdener. Perkz anses å være den beste midtlaneren i historien, og hans oppkjøp er definitivt en stor forandring som skal legges til.

Den neste endringen er den for Heo "HUNI" Seung-hoon. Koreasen har sluttet seg til en av NAs mest verdifulle organisasjoner, TSM. Han er en utrolig topp laner, og hvis han klarer å overgå språkbarrieren med sine lagkamerater, skal de være seriøse konkurrenter for et mesterskap.

Til slutt har vi flyttingen av Søren "Bjergsen" Bjerg. Han kommer ut av pensjonering for å være hodet trener av TSM. Bjergsen båret TSM til syv mesterskap nesten enkelthendt, og enhver organisasjon vil ønske velkommen sin kompetanse.

Dette er noen av de mest effektive endringene i NA LCS-listen. Vi gleder oss til å se hvordan disse endringene påvirker deres respektive organisasjoner, og forhåpentligvis resulterer i noen seier for franchisene.

More posts
12. januar 2021

NA LCS Roster endres for sesong 11

Verden av e-sport har blitt mer konkurransedyktige gjennom årene. Med økningen av konkurranseevne, team og organisasjoner signerer og endrer spillere i håp om å forbedre og forhåpentligvis vinne t...

Read more