LOL Coaching vs. Elo Boosting: Velge den beste veien

Introduksjon

Når den konkurrerende ligascenen fortsetter å trives, søker flere og flere spillere måter å forbedre ferdighetene sine og oppnå høyere rangering. To populære metoder for å oppnå dette er fra å bruke coaching og boosting av tjenester.

Selv om begge tilnærminger lover å hjelpe deg med å komme videre i spillet, er metodene og resultatene forskjellige. I dette blogginnlegget tar vi en titt på følgende:

 • Et dyptgående blikk på begge tjenestene.
 • sammenligne fordeler og ulemper.
 • Tilbyr eksempler på hvordan hver enkelt kan påvirke gameplayet ditt.

Hva er League of Legends Coaching?

League of Legends-coaching er der en erfaren spiller, ofte med høytstående eller profesjonell bakgrunn, tilbyr veiledning og mentorskap til en mindre erfaren spiller. Målet er å hjelpe elevene med å forbedre gameplayet gjennom personlige tilbakemeldinger, strategiske råd og ferdighetsutvikling.

Fordeler med coaching:

 1. Personlig tilnærming: En trener vil fokusere på dine styrker og svakheter, og gi tilpasset veiledning og forslag for å forbedre spillingen din. Denne personlige tilnærmingen sikrer at du jobber med områder som er mest relevante for veksten din.
 2. Langsiktig forbedring: League coaching fokuserer på undervisning Du ferdighetene som er nødvendige for å bli en bedre spiller i stedet for bare å hjelpe deg med å oppnå en høyere rang. Som et resultat er det mer sannsynlig at forbedringene du gjør under veiledning av en trener, holder seg til deg i det lange løp.
 3. Tillit og tankesett: En god trener kan hjelpe deg med å utvikle et mer viktig mentalt spill ved å innpode selvtillit og en vekst -tankesett. Det kan føre til bedre beslutningstaking og økt spenst i situasjoner med høyt trykk.
 4. In-dybde spillkunnskap: Trenere har ofte omfattende kunnskap om spillmekanikk, strategier og mesterspesifikke tips som kan gi verdifull innsikt og hjelpe deg med å utvide din forståelse av spillet.
 5. Ulemper ved coaching:

  1. Tidsinvestering: Coaching krever en betydelig tidsforpliktelse, ettersom du trenger å delta på økter, øve på ferdighetene du har lært og bruke tilbakemeldingene du har mottatt.
  2. Kostnader: Treningstjenester av høy kvalitet kan være dyre, noe som gjør dem utilgjengelige for noen spillere. Imidlertid kan det å investere i en god trener lønne seg på lang sikt hvis det forbedrer gameplayet ditt betydelig.
  3. Hva øker League of Legends?

   Boosting er en tjeneste der en dyktig spiller spiller på kontoen din, og hjelper deg med å oppnå en høyere rang. Det gjøres ofte i bytte for betaling, med boosteren som spiller et bestemt antall kamper eller til et visst nivå er nådd. Selv om vi kan være partiske, tror vi Vårt boostingfirma er det beste i verden!

   Fordeler med å øke:

   1. Raske resultater: Boosting kan øke rangeringen din, slik at du får tilgang til spill og belønning på høyere nivå. Det kan være spesielt tiltalende for spillere som trenger mer tid eller trenger mer tid til å komme videre i spillet.
   2. Læring av å observere: Å se en booster spille på kontoen din kan gi verdifull innsikt i deres strategier og beslutninger, som du deretter kan bruke på gameplayet ditt.
   3. Ulemper med å øke:

    1. Midlertidige fordeler: Boosting kan hjelpe deg med å oppnå en høyere rang, men det vil ikke nødvendigvis gjøre deg til en bedre spiller. Når boosteren slutter å spille på kontoen din, kan det hende du trenger hjelp til å opprettholde rangering.
    2. Økonomisk kostnad: Boosting Services kan være dyrt , og fordelene er ofte kortvarige for noen spillere. På grunn av dette kan det noen ganger være et mindre kostnadseffektivt alternativ enn coaching, som håper å gi langsiktige forbedringer.
    3. eksempler på begge:

     Anta at en spiller sitter fast i sølvrangering og vil nå gull. De prøver å trene og øke tjenestene for å se hvilke som vil hjelpe dem å nå målet.

     Først ansetter spilleren en trener som hjelper dem med å identifisere sine svakheter, for eksempel dårlig kartbevissthet og beslutningstaking under lagkampene. Treneren gir dem personaliserte strategier for å overvinne disse problemene og setter spesifikke mål for forbedring.

     I løpet av flere måneder jobbet de flittig for å bruke tilbakemeldingene og praktisere sine lærte ferdigheter. Som et resultat forbedres spillingen deres, og de klatrer gradvis på rekkene, og til slutt når gull.

     Deretter bestemmer spilleren seg for å prøve en boosting -tjeneste. En booster spiller på kontoen sin og oppnår raskt gullrangering. Selv om dette er et øyeblikkelig og synlig resultat, merker de at de fremdeles sliter i visse aspekter av spillet når de spiller uavhengig.

     I dette eksemplet ga coaching spilleren langsiktig forbedring og verktøyene for å komme videre uavhengig gjennom gradene. Boosting derimot tilbød en rask løsning uten å fokusere på mye individuell forbedring.

     For spillere som leter etter det beste fra begge verdener, Duo-køen som øker med coaching kan være en perfekt passform.

     som er bedre for deg?

     Når du bestemmer deg mellom League of Legends coaching og boosting -tjenester, er det viktig å vurdere dine mål og prioriteringer. Coaching er et mer bærekraftig alternativ som tilbyr langsiktig forbedring gjennom personlig veiledning og ferdighetsutvikling. Å øke, mens du gir raske resultater, er ofte midlertidig, bortsett fra duo -køøking noen ganger.

     Valget er ditt, men husk at ekte vekst kommer innenfra, og seieren ligger i å bli en bedre spiller, enten det er å øke eller coache!