League of Legends Runes Guide

Ett hundre femten millioner spillere liker Lega of Legends, en multiplayer online kamparena fra utviklerne av opprørsspill. Med over 140 mestere å velge mellom, har spillet forskjellige lagbaserte spill med uendelige strategier. Den beste måten å spille av en mester på er å finne ut som runes for å tilpasse dem. Disse øker en mesterens statistikk og evner. Når du starter i en lobby og velger din mester, må du velge den viktigste keystone rune og fem andre sekundære runer. Hver runde har fem trekategorier, kjent som stier. Hver av dem tilbyr forskjellige playstyles:

 • presisjon - forbedrer angrep med bærekraftig skade
 • dominans - brast skader med måltilgang
 • Sorcery - gir evner med ressursmanipulering
 • Løsning - Holdbarhet med Crowd Control
 • Inspirasjon - Kreative verktøy med regelbøyninger

  Fokus på PlayStyle du foretrekker. Et vellykket spill avhenger av hvilken mester du velger, hva kjører du bruker, og din rolle på laget. Husk at du bare kan redigere din primære rutebane på nivå 13, mens du låser opp alle runene noen få nivåer senere.

  For aggressive bygninger går Bruiser Champions godt med presisjon. Stierens keystone runer generelt fokuserer på angrepsbonuser etter påfølgende treff, for eksempel presset angrep og dødelig tempo. Andre Keystone Runes Fokus på stabler som gir bonusskader, som for eksempel erobrer og flåtefotarbeid.

  De fleste sekundære runder av presisjon legger bonuseffekter etter takedowns, som alacrity, tasacity og blodlinje. Dominasjon fungerer også bra, siden sin keystone runde er avhengig av skade med spesielle effekter. Elektrokuter og hagler av kniver er førsteklasses eksempler, da de øker statistikken for hver tre treff din mester gir. Domination Path grenene fokuserer på avdeling dreper og takedowns, som gir permanente evner eller tilkoblet allierte.

  Defensive Builds er pålitelige med Løsningsbanen siden det krever holdbarhet. Aftershock er et godt keystone-alternativ for store mestere, siden den får forsvar for hver fiende du immobiliserer, noe som også legger til adaptiv skade. Guardian er et mer defensivt spill, da det beskytter dine allierte etter hver stave du kaster på dem. Ta tak i den uendelige passer til proaktive mestere på angrepet, som hvert fjerde sekund øker helsen. Løsningsveien har også nyttige sekundære runer for defensive formål, med de fleste som gir helse og stat øker som andre vind, benbelegg, og revitaliserer.

  Både trolldom og inspirasjonsveier er solide valg for støtteenheter. Den tidligere bruker ressurser til deres fordel mens sistnevnte er allsidig. Sorcery Keystone Runes Fokus på skade med langdistanseffekter, for eksempel tilkobling av Aery og Arcane Comet. De sekundære runene gir defensive magiske skjold, bevegelseshastighet, og øker hovedsakelig angrepsskader, evne til makt og mana. Inspirasjonssentre rundt monetære midler og unike verktøy. For eksempel, Keystone Rune Kleptomancy Grants Bonus Gold, mens sekundære runer som Future's Market lar deg gå inn i gjeld for å kjøpe varer.

  endelige kommentarer

  Hvert spill er unikt på grunn av den rene mengden mestere, playstyles og Rune-tilpasningsstier. Mengden av replay-evne er høy som et resultat. Eksperimentering er kritisk når du prøver forskjellige strategier. Det tar tid, men til slutt når du mestrer Rune-systemet, er mesteren din sikker på å være sterk.

More posts