Introduksjon til den ville rift legendariske køen

Du vil ikke kjenne din sanne verdi i Wild Rift før du blir med på den legendariske køen (LQ). Denne ultra-konkurrerende køen er ikke for de svake. Du må oppfylle visse krav før du selv kan spille i det. Videre har den strengere regler enn den vanlige rangerte køen.

I denne artikkelen vil du oppdage nøkkelfunksjonene i Wild Rift legendariske køen og hva som skal til for å bli med i den.

forskjeller mellom den legendariske køen og den rangerte køen

The Wild Rift Legendary Que På lignende måte som den vanlige rangerte køen. Imidlertid er det noen bemerkelsesverdige forskjeller du må ta hensyn til.

 • solospillere bare

Mens den rangerte køen lar deg leke med vennene dine, er det hver mann for seg selv i den legendariske køen. Den harde konkurransen vil avsløre dine sanne individuelle ferdigheter, så alle andre er din fiende. Enten du står i kø opp eller ned, har du ingen å holde ansvarlig overfor deg selv.

 • belønninger

Selvfølgelig får du bedre belønninger i den legendariske køen. De er lik vanskeligheten med kampene, så din innsats vil ikke være forgjeves.

 • separate toppliste

Den legendariske køen har sine egne separate toppliste fra den vanlige rangerte køen. Dette betyr at din rang i det ene topplisten ikke vil påvirke det andre.

Videre vil Matchmaking Rating (MMR) eller den "skjulte" rangering i en kø bli svaiet av en annen kø fremgang. På den måten kan du gå ut uten å bekymre deg for den rangerte køens MMR.

 • splitter nye nivåer

Mens den rangerte køen består av 10 lag fra jern til utfordrer, har den legendariske køen seks nivåer. Her er de:

 • krigere vi-i
 • Kommandør VI-I
 • Guardian vi-i
 • Vanquisher VI-I
 • udødelig vi-i
 • Legend

 • regler

Noen regler i den legendariske køen gjelder ikke for den rangerte køen og omvendt. Du vil også finne ut om disse reglene senere i denne artikkelen.

Hvordan bli med i den ville rift legendariske køen: Krav du trenger å oppfylle

Det mest grunnleggende kravet for å være i den legendariske køen er å nå diamantnivået i den rangerte køen. Denne forutsetningen alene er ikke lett å oppnå. Avhengig av ferdighetene deres, kan det ta spillere dusinvis av spill for endelig å komme til Diamond. Å opprettholde nivået er et annet spørsmål.

Det er imidlertid en spillerom for dette. Regelen du trenger å nå diamantnivået gjelder bare i begynnelsen av sesongen. I tilfelle du slipper ned i smaragd eller under, kan du fremdeles holde deg i den legendariske køen til slutten av sesongen.

Husk at hvis rangeringen din faller fra Diamond etter sesongslutt, må du gå tilbake til Diamond før legendarisk kø blir tilgjengelig igjen.

reglene i den legendariske køen

Som nevnt tidligere, følger den legendariske køen sitt eget regler. Her er noen av dem:

1. Planlegg

Legendarisk kø er bare tilgjengelig i en begrenset periode hver dag. Tilgjengeligheten avhenger også av regionen din.

De fleste regioner åpner de legendariske køekampene fra 12:00 til 23:59, bortsett fra Kina, som åpner det fra 18:00 på hverdager. Derfor må du ta hensyn til din egen regions plan.

2. Punktsystem

I den legendariske køen blir du tildelt 800 legendariske poeng (LP) i begynnelsen, noe som får deg til å falle direkte inn i Commander -nivået. Disse punktene vil enten øke eller avta avhengig av ytelsen din. Hvis den faller under 800, vil du slippe til krigernivået.

Hvert nivå har fire divisjoner. Du vil bli forfremmet til neste nivå for hvert 799 poeng du får.

Merk at de legendariske poengene har en "utløp" -dato. Hvis du har mer enn 800 poeng og ikke har spilt legendarisk kø de siste syv dagene, mister du 40 LP per uke. Denne "utløp" -regelen gjelder ikke når du har mindre enn 800 poeng.

Hovedpoenget

wild rift Legendarisk kø er ment for erfarne spillere som har oppnådd minst en diamantnivå i den rangerte køen. Det gir et konkurransedyktig og krevende miljø for spillere som ønsker å sette ferdighetene sine på prøve mot andre spillere på toppnivå. Totalt sett er den legendariske køen et spennende tilskudd til Wild Rift-opplevelsen og et must-prøve for spillere som søker etter den ultimate utfordringen.