Inhouse turneringer - vil de redde na?

na refererer til de nordamerikanske serverne som er vert for League of Legends. Det populære teambaserte strategispillet innebærer rivaliserende lag med fem mestere som vender mot for å ødelegge hverandre. Spillet spilles internasjonalt, og dette er hvor noen problemer begynner å oppstå. Sakte serverhastigheter og høy ping kan være ødeleggende for spillere. Små forsinkelser kan gi motstanderne dine kanten de trenger for å få overhånden og få seieren. Dette bringer konseptet med inhouse turneringer og om de kan redde na?

Når det gjelder ping, opplever spillere fra den nordamerikanske regionen generelt Ping nivåer på rundt 70 eller høyere i forhold til koreanske spillere som opplever Ping nivåer på 30 eller lavere. Disse nivåene er mindre enn halvparten av beløpet enn de som oppleves av NA-spillere. Lavere nivåer av ping relaterer direkte til raskere spill ganger. Jo lavere Ping nivåene er, jo raskere spillet gjelder dine tanker og handlinger. Dette kan bli et alvorlig problem i et spill som liga av legender, spesielt når du stadig kommer opp mot spillere som opplever en mye mer flytende og rask spillopplevelse enn deg.

Så, hva er inhouse turneringer? Inhouse turneringer er turneringer som gjennomføres i en viss region eller område. Disse turneringene kan organiseres på en måte som spillerne kunne konkurrere mot hverandre gjennom LAN-kabler eller til og med å ha redusert ping på grunn av at de er tett sammen. Fordelen med dette er at alle spillere ville være på en like lekeplass med ingen lag med en fordel på grunn av bedre internetthastigheter. Hosting av inhouse turneringer kunne bare være det som trengs for å få Nord-Amerika tilbake til påstand for verdens beste når det gjelder liga av legender.

Så, til spørsmålet, kan ihouse turneringer redde Nord-Amerika? Svaret må være en rungende, ja. De langsommere internetthastighetene som oppleves på NA-servere, har skadelige effekter på spillerne. Innføringen av disse konkurransene løser sikkert problemet med å konkurrere mot lag som deler en jevnere opplevelse, og kan også forbedre den overordnede mekanikken for NA-brukere. Inhouse turneringer er definitivt noe som ligaen av legender kan bruke til NA og sikre at spilleren base fra denne regionen forblir konkurransedyktige. NA har slitt seg for å konkurrere internasjonalt for en stund nå, og dette kan være løsningen på alle sine problemer.

More posts