Hvorfor gjør League of Legends folk opprørt?

Hvert spill er designet for å underholde spillerne sine. Mens League of Legends kan være spennende og morsomme for folk flest, kan andre synes det er opprørende. Hvordan skjer det?

faktisk reagerer alle annerledes på forskjellige situasjoner. Imidlertid ville ingen i verden med vilje spille spill for å bli sinte. I denne artikkelen kan du se på hvorfor League of Legends kan være så urovekkende for noen spillere. Du får også tips om hvordan du kan takle utfordringene som spillet bringer slik at de ikke påvirker deg følelsesmessig.

konkurransedyktig natur

Å være et svært konkurransedyktig spill, investerer folk mye tid og krefter i League of Legends. Når ting ikke går som planlagt, vil det utløse dem til å bli opprørt.

Egentlig er dette ikke bare tilfellet med League of Legends, men også med andre konkurrerende flerspillerspill der ute. Noen ganger gir ikke innsatsen et godt resultat, og det er ingenting du kan gjøre med det. Det er det som fører til at folk uttrykker følelsene sine med sinne.

Spillet er for langt

En gjennomsnittlig runde med kamper i League of Legends varer rundt 40 til 45 minutter. Noen mennesker hevder at dette er for lenge sammenlignet med andre flerspillerspill, for eksempel Overwatch og Counter-Strike: Global Offensive, som varer i rundt 15 til 30 minutter per runde.

Imidlertid er League of Legends ikke det eneste spillet med denne gjennomsnittlige spilllengden. En Dota -kamp, ​​for eksempel, kan også ta mellom 40 minutter til en time. Hvorvidt spillet er for langt eller ikke til slutt avhenger av ditt personlige perspektiv. Folk som tror at League of Legends varer for lenge kanskje ikke ganske enkelt ikke er vant til å spille det.

giftige lagspillere

Dessverre kan League of Legends Community være noe giftig til tider. Spillerne kan bli opprørt og rasende over lagkameratene og motstanderne, noe som resulterer i ubehagelige kommentarer og oppførsel.

Noen ganger er det kanskje ikke spillere som ikke engang skjønner hvor giftige de er. Dette ville skape en negativ kjemi mellom lagspillerne. Som et resultat presterer ikke teamet effektivt, noe som til og med kan resultere i nederlag.

uforutsigbarhet

League of Legends, som alle andre spill, kan være uventede. Spillerne kan møte uforutsette problemer eller forhold som ikke er kjent for dem. Dette kan føre til frustrasjon.

Personlig forventning

I et flerspillerspill kan du møte spillere som er langt mer erfarne enn deg. Når det skjer, kan du bli mer motivert. Vel, det er en god ting. Imidlertid setter folk noen ganger forventninger som er for høye for seg selv.

Dette er et problem fordi når disse forventningene ikke blir oppfylt, kan de bli opprørte. De håper å avansere på så kort tid, når det i virkeligheten tar tid å komme dit de forventer.

tips for å holde rolig når du spiller League of Legends

For å unngå å bli engasjert i destruktiv oppførsel, kan du følge disse tipsene:

1. Ta pauser

Så snart du begynner å bli frustrert, ta en pause. Hvis du fortsetter å spille og ikke oppfyller forventningene dine, kan du bli stadig mer opprørt. Sinne kan få deg til å føle deg enda verre med deg selv.

2. Ikke engasjere deg i giftig oppførsel

Dette kan være vanskelig fordi folk ikke alltid skjønner hvor giftige de er. Derfor, når lagkameratene begynner å vise giftig oppførsel, er det best å holde seg unna dem. Unngå å delta i negative kommentarer, og hold deg alltid positiv.

3. Sett realistiske forventninger

Ikke vær for hard mot deg selv. Husk at alt kanskje ikke alltid går som planlagt. Det er ingenting du kan gjøre med det. Husk at alt tar tid. Du kan ikke være en proffspiller i løpet av noen dager. Det er bare umulig.

4. Ikke ta spillet for alvorlig

Til slutt, så klisjé som det høres ut, er det tross alt bare et spill. Selv etter at du har fått et nederlag, vil livet ditt fortsette. Det er flere ting med lære av spillet Annet enn konkurranse. < /P>

Hovedpoenget

League of Legends er et meget konkurransedyktig spill som trenger samarbeid, strategi og muligheten til å ta raske beslutninger. Selv om det kan være en hyggelig og givende opplevelse for noen spillere, kan det også være stressende og opprørende for andre. Noen årsaker til dette er spillets giftige samfunn og konkurransedyktige natur som resulterer i høyt trykk.

Imidlertid kan spillerne iverksette tiltak for å unngå å bli opprørt ved å følge noen tips < /A>. Å gjøre det lar dem regulere følelsene sine og glede seg over spillet mer.

More posts