Hvorfor ELO -systemet ikke er ideelt for League of Legends

Hvorfor ELO -systemet ikke er ideelt for League of Legends

League of Legends er et av de mest populære online flerspillerspillene i verden, med millioner av spillere som logger seg på hver dag for å konkurrere mot hverandre. Spillets rangeringssystem, kjent som ELO -systemet, brukes til å matche spillere med lignende ferdighetsnivåer og for å spore deres fremgang over tid. Til tross for dens utbredte bruk, er ELO -systemet ikke ideelt for League of Legends av flere grunner.

ELO -systemet i liga

Et av hovedproblemene med ELO -systemet er at det ikke tar hensyn til de forskjellige roller og posisjoner at det at det er Spillere kan ha i spillet. I League of Legends kan spillerne velge å spille som en topp laner, jungler, midtlaner, bot -laner eller støtte, hver med sine egne unike lekestiler og ansvar. En spillers ytelse i en rolle gjenspeiler kanskje ikke nøyaktig ferdighetsnivået i en annen rolle, men ELO -systemet behandler alle spillere som likeverdige.

Variabelt ferdighetsnivå

Et annet problem med elo -systemet er at det ikke står for de forskjellige ferdighetsnivåene til spillere i et lag. I et spill der lagkoordinering og strategi er avgjørende, kan et lag med en høyt kvalifisert spiller ha en urettferdig fordel i forhold til et lag med en lavere dyktig spiller, men ELO-systemet tar ikke dette i betraktning.

Hyppige endringer i spillet

Spillets dynamiske natur er en annen faktor som gjør ELO -systemet mindre egnet. Strategier og meta i spillet endres raskt , og spillere som er i stand til å tilpasse seg raskt vil ha en fordel i forhold til de som er trege med å endre seg. ELO-systemet tar imidlertid ikke hensyn til disse endringene og kan føre til at spillere er over eller undervurdert.

Det er et lagspill

Endelig tar ELO -systemet ikke hensyn til det faktum at League of Legends er et lagspill. En spillers individuelle ytelse er ikke den eneste faktoren for å bestemme resultatet av en kamp, ​​og en spillers ELO -rangering kan ikke gjenspeile deres bidrag til laget.

Hvordan forbedre vurderingen din raskt

Hvis du leter etter en tjeneste for å hjelpe deg med å forbedre ELO -vurderingen din, kan du bruke en tjeneste som Boostroyal.com. boostroyal er en profesjonell tjeneste som tilbyr elo boosting , coaching, og kontoutjevning for å hjelpe deg med å nå ønsket rangering. Med Boostroyal.com kan du være sikker på at kontoen din er i trygge hender, ettersom alle deres boosters er bekreftet og erfarne spillere som allerede har nådd de høyeste rekkene i spillet.

Avslutningsvis er det ikke sikkert at ELO -systemet passer best for League of Legends. Spillets unike egenskaper og dynamiske natur gjør det vanskelig for ELO -systemet å gjenspeile en spillers ferdighetsnivå nøyaktig. Hvis du ønsker å forbedre ELO -vurderingen din, kan du vurdere å bruke en profesjonell tjeneste som Boostroyal.com for å nå ønsket rangering.

More posts
28. november 2019

Suksessen bak LoL

League of Legends eller LOL er en av spillindustriens mammuter. I 2014 ble det sitert rundt 27 millioner aktive daglige spillere. Tallene forventes å gå høyere. Så hvordan oppnådde League of Legen...

Read more