Hvordan tjene hudskår i League of Legends

Hudskjær er et slags kosmetisk element i League of Legends. De har mange funksjoner, inkludert opplåsing av mesterskinn, oppgraderer de gamle skinnene dine og omdirigerer skinn til permanente.

Et annet alternativ er å lagre dem i varelageret ditt som samleobjekter. De fleste spillere velger imidlertid å bruke hudskår for å skaffe skinn til mesterne de spiller.

I denne artikkelen vil du oppdage hvordan du får hudskår, som kan brukes til å få gratis skinn. Spillerne kan samle hudskår og forbedre mesternes utseende gratis med litt arbeid og flaks.

hvordan man kan få dem

Det er mange måter å samle dem på, men spillere skaffer dem hovedsakelig fra Hextech Crafting, Events and Quests.

1. Hextech -kister

Dette systemet lar spillere få forskjellige former for tyvegods, for eksempel hudskår. Du kan få tyvegods ved å åpne hextech kister . Disse kistene kan opptjenes ved å få S- eller bedre karakterer i spill, kjøpe dem med opprørspoeng (RP) eller perler, eller motta dem som premier fra arrangementer eller oppdrag.

2. Hendelser og oppdrag

Spillet er ofte vertskap for arrangementer og oppdrag som gir hudskår til spillere. Følg med for disse hendelsene og ta del i å motta hudskår som en pris.

Noen arrangementer i spillet tildeler spillere med hudskår for å fullføre oppgaver eller spille av visse spillmodus. Under Lunar Revel -hendelsen, for eksempel, er det ofte tilgjengelige unike Lunar Revel Orbs som inneholder hudskår og andre gaver.

3. Kjøp dem med oransje essens

Hudskjær kan kjøpes direkte fra butikken med oransje essens. Du kan få oransje essens ved å disenchanting mester skjær og hudskår.

Orange Essence i seg selv er tilgjengelig i butikken som en del av pakken '5 kister og nøkler + bonus essens', som koster 975 RP og gir 50 oransje essens. Du kan også få oransje essens gjennom hextech-kister og mesterverk, i spillet som gir det som en premie, disenchanting hudskår og prime spillkapsler.

4. Loot dem fra beseirede fiender

Noen ganger, etter at du beseiret fiender, kan du plyndre disse hudskårene fra kroppene deres. Dette skjer ganske sjelden, men hvis du er heldig, er det ikke umulig å skje.

5. Kjøp dem med RP

Du kan kjøpe hudskår direkte fra butikken med RP. Eventuelt kan du også kjøpe visse kister og nøkler som har muligheten til å inneholde hudskår. Det er også pakker som inkluderer visse hudskår eller juveler.

6. Honor Capsules

Honor Capsules kan anskaffes gjennom å spille spill og stige gjennom æresrekkene. Disse kapslene kan omfatte hudskår så vel som flere gjenstander som avdelingsskinn, ikoner og nøkkelfragmenter. Avhengig av ærenivået ditt, kan du vinne opptil tre æres kapsler hver sesong.

hvordan du bruker hudskår i League of Legends

For å bruke hudskår, er det flere trinn du kan følge. Først, naviger til kolleksjonsfanen på spillets hovedmeny. På venstre side av skjermen, velg "Skins" fra listen over muligheter.

Neste, finn mesteren hvis hud du vil låse opp og klikke på navnet deres. Hvis du har en hudskard for den mesteren, vises den på skjermen.

For å undersøke hudskardens detaljer, klikk på den. Til slutt, basert på dine preferanser, velger du om du ønsker å gjenopprette hudskåret til permanent hud eller selge den for oransje essens.

Hvis du reforet hudskåret, vil den nye huden bli lagt til samlingen din og tilgjengelig for bruk når du spiller som den mesteren. Den oransje essensen vil bli kreditert kontoen din hvis du selger hudskjæret og kan brukes til å låse opp flere skinn eller mestere.

Hovedpoenget

Å skaffe hudskår i League of Legends kan både være enkelt og vanskelig. Det trenger en kombinasjon av tålmodighet, talent og litt hell. Du kan vinne kister som inneholder hudskår ved å delta i arrangementer, utføre oppgaver og spille spill.

Videre kan du også bruke Riot Point eller Orange Essence til å kjøpe kister og nøkler for å øke sjansene dine for å samle hudskår. Til slutt kan det å delta i arrangementer og kampanjer gi deg muligheten til å samle hudskår og andre gjenstander.

Totalt sett er det å tjene hudskår i League of Legends en utmerket metode for å forbedre utseendet til mesterne dine uten å måtte bruke ekte penger.

More posts
28. november 2019

Hvorfor velge LOL-spill

For mange ivrige spillere som spiller League of Legends, er det bare rimelig å si at de velger å spille dette spillet av mange gode grunner. Men uavhengig av hva, ved å velge spill gir dem spennin...

Read more