Hvordan få gratis skinn og tyvegods i Wild Rift

Hvis det er en grunn til at spillere over hele verden elsker opprørsspill, er det på grunn av de vakre skinnene og tyvegodset det utvikler for hvert spill. League of Legends: Wild Rift er ikke noe unntak fra dette.

Det er over hundre unike skinn og kamppasser tilgjengelig på Wild Rift, med de fleste som koster mye på grunn av deres sjeldenhet. Det er definitivt ikke mulig for alle å investere i alle virtuelle samleobjekter. Mange spillere er fremdeles villige til å betale for disse dyre varene for å få tak i de beste belønningene.

Imidlertid er det en måte å glede seg over fordelene med spesifikke skinn og kosmetikk uten en gang å tilbringe en krone. Hvordan? Vel, du tjener dem! I stedet for å fokusere utelukkende på å tjene gratis skinn, vil vi også notere hvordan du kan kjøpe dem i spillet uten ekte penger.

De fire viktigste måtene å få skinn i vill rift

Wild Rift er faktisk et gratis spill, men det selger skinn i spillet og kosmetikk for å holde overskuddet flyte. Spillerne kan kjøpe/tjene verdisaker gjennom disse fire metodene:

 • Vinn dem fra kister i spillet.
 • Kjøp fra butikken i spillet.
 • Tjen samleobjekter gjennom konkurrerende kamper.
 • Tjen gratis skinn ved å kjøpe Premium Wild Pass.

Få forskjellige skinn fra skattekister

I likhet med en piratjakt, kan du også vinne spesifikke skinn ved å plyndre skattekister. Vil du ikke gi opprør alle dine hardt opptjente penger? Ikke noe problem-du kan enkelt få gratis skinn ved å delta i mange forskjellige hendelser med begrenset periode!

Det er mange forskjellige hendelser som er aktivert rundt starten eller slutten av hver handling, de nåværende som er Wild Rift Academy og Masters of the Hunt. Du kan også delta i Lunar Feast -arrangementet for å vinne gratis kister, inkludert Poro -mynter.

En av de beste tingene med å tjene gratis skinn gjennom kister er at du kan velge hvilket element du vil ha. På den annen side lar tilfeldige kister plukke huden blindt fra butikken i spillet.

Til slutt er Poro -mynter en favoritt blant mange på grunn av hvor morsomme utfordringene er. Spillerne blir belønnet basert på deres fremdriftsnivåer, som de senere kan bruke på Poro -kister for Poro Energy! Du kan få en gratis hud etter å ha truffet 5.000 Poro Energy Meter Mark.

Tjen gjennom rangerte spill

En annen måte å tjene gratis skinn er å vinne rangerte kamper. Du kan få den strålende Jinx -huden ved å nå gull, som faktisk ikke er for lett.

Imidlertid er ideen om å tjene en gratis hud med begrenset utgave veldig spennende for mange! Mange spillere bruker boosters for å nå høyere rekker , noe som ikke er en dårlig idé, gitt hvordan du kan tjene mer Skins raskere.

Fullfør oppdraget ditt uten å ofre kvalitet og saboterende lagkamerater, og du vil snart svømme i gjenstander.

sikre skinn gjennom kamppasser

Endelig kan spillere også kjøpe kampkort med begrenset periode med ekte penger. Premium Wild Pass er priset til 590 ville kjerner. Det kan virke mye, men skinn og kister du tjener er absolutt verdt investeringen.

Å spille Wild Rift handler om å ha det gøy, men skinn og tyvegods er en fin måte å trappe opp spillet ditt på. Husk å holde øye med spesifikke kamppass hvis du vil investere i utrolige skinn og kosmetikk for hovedmestere .

Vurder å spare opp for å kjøpe favorittskinnene dine

Noen mennesker liker ikke ideen om å bruke ekte penger på virtuelle ting, men hei, hvem stopper deg her? Gjør det du elsker, og invester i noen sjeldne Wild Rift -godbiter!

 1. Klikk på butikknappen på hovedmenyen.
 2. Trykk på "Skin" -knappen nederst på skjermen.
 3. Klikk på hvilken hud du vil kjøpe eller sjekke ut.
 4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre betalingen!
 5. konklusjon

  Fra kule karakterskinn til unike spillkort, tilbyr Wild Rift en rekke elementer som kan bidra til å forbedre spillopplevelsen din.

  Enten du endrer mesterens utseende eller bare har øye med en søt hud, er de forhåndsdefulle måtene perfekte hvis du vil få hendene på gratis skinn og tyvegods i Wild Rift uten å bruke en krone. < /P>

  Disse gratis skinnene gir deg ubegrensede muligheter for en virkelig personlig spillopplevelse. Ikke bare får du en fordel over motstanderne, men du sørger også for at karakteren din ser helt fantastisk ut i spillet!

  Boost din viktigste mester med noen fantastiske skinn, og begynn å spille kamper med stil!