Hvor mye tid bruker jeg på League of Legends

gjennomsnittlig matchup i League of Legends er mellom 15 og 40 minutter. Imidlertid kan du utvide tiden din på spillet mens du jobber til finpusse ferdighetene dine eller Spill for moro skyld.

Vil du vite hvor mye tid du bruker totalt på League of Legends? Fortsett å lese for din trinn-for-trinns guide for å finne denne spennende personlige statistikken.

Hvordan finne total tid denne sesongen

Riot Games, skaperne og distributørene av League of Legends, lar spillerne finne sin totale tid brukt på spillet for inneværende sesong. Den viser ikke den generelle tiden som du har lastet ned den. Her er trinnene for å finne den nåværende sesongens statistikk:

  • Open League of Legends
  • Klikk på profil -fanen
  • Gå inn i statistikk -fanen
  • Dataene for totale timer for inneværende sesong er nederst til venstre, under skjermen for antall spill som ble spilt

For å finne den totale tiden brukt helt siden du først spilte LOL, må du laste ned tredjepartsprogramvare.

Bruke bortkastet på lol

Den mest anbefalte programvaren du kan bruke for å finne din totale tid er bortkastet på LOL. Det er veldig greit å bruke. I tillegg gjør nettstedet det enkelt å sende resultatene dine for å dele på sosiale medier. Alt du trenger å gjøre er å oppgi innkallingsnavnet ditt og velge regionen du er basert på. Deretter genererer programvaren dataene og viser din totale tid.

Den eneste ulempen er at statistikken ikke alltid er pålitelig fordi den er en tredjepart. Spillerne føler ofte systemet overkompenserer timene sine, og får det til å se ut som om de har vært på lol lenger enn i virkeligheten.

Imidlertid, bortkastet på LOL tilbyr morsom og innsiktsfull statistikk som du ikke ville være i stand til å finne andre steder. Den mest pålitelige kilden ville være Riot Games, men dessverre er dette ikke en funksjon spillet tilbyr.

bortkastet på LOL lar deg se data inkludert den totale tiden din konvertert til minutter, timer og dager. Den sammenligner også tiden din med andre spillere i regionen.

For å komme i gang, ta turen til bortkastet på lol nettsted .

Programmet fungerer med servere som er vert av Riot Games. Dette står ikke for spillere i regioner som Kina og Sørøst -Asia. Spillere i disse regionene må bruke andre programmer for å finne sin totale tid.

Bruk av op.gg

op.gg er et alternativ til å finne din totale tid brukt på League of Legends. I likhet med bortkastet på LOL, har programmet inn i innkallingsnavnet og regionen din. Deretter gir systemet deg mange interessante statistikker, inkludert det totale antallet spill.

Du kan multiplisere spillene dine med 30 - som er gjennomsnittlig antall minutter det tar å fullføre en kamp. Selv om dette ikke er presist, kan det gi deg en generell ide om din totale tid.

I motsetning til bortkastet på LOL, går dette programmet lenger utover med informasjonen det gir. Programmet tilbyr data, for eksempel din gevinstfrekvens og mesterne du har brukt mest. Disse kan være morsomme å lære om og kan til og med hjelpe deg med å bli mer vellykket i gameplay.

Bruk laoyuegou.com

Laoyuegou.com er en annen metode for å finne dine totale tidsdata. Det er en kinesisk-basert programvare, så den sammenfaller med regioner der bortkastet på LOL ikke når. Selv om det ikke gir din totale tid direkte, gir det deg dine totale spill og gjennomsnittlig tid per kamp. For å finne din totale tid, multipliser du bare de to tallene sammen.

Beregn staten manuelt

Hvis du vil unngå å legge inn din personlige spillinformasjon i et tredjepartssystem, er det måter å jobbe rundt det. Hvis du tar mestringspoengene dine, kan du estimere tiden din ved å dele dem med 650.

Selv om dette kanskje ikke gir deg et eksakt antall, kan dette være et tryggere alternativ. I tillegg er det ikke noe perfekt system for å finne akkurat denne informasjonen. Det er fremdeles morsomt å få et estimat av din totale tid.

Hovedpoenget

Det er ingen perfekt måte å identifisere den totale tiden din på League of Legends fordi informasjonen ikke kommer direkte fra Riot Games. Du kan imidlertid bruke tredjeparts programvaresystemer for å tilnærme denne statistikken. Du kan også bruke data levert av LOL selv for et estimat.