Hvor mye penger har jeg brukt på Wild Rift?

League of Legends er utvilsomt et av de mest populære PC -spillene akkurat nå, med Riot som introduserer Wild Rift som det nye MOBA -spillet. Dette gratis-til-spill-spillet lar deg stable opp i 5V5-kamper mot andre virkelige spillere-akkurat som hvordan LOL fungerer.

Selv om Wild Rift i seg selv er helt gratis, er ikke skinnene. Jo sjeldnere samlingen er, jo dyrere blir det. Det er lett å bli svaiet av prangende mesterskinn og splurge ekte kontanter på disse virtuelle Varer - men å holde oversikt over investeringene dine er den vanskelige delen.

Vet ikke hvor mye penger du har brukt på Wild Rift? Dette omfattende innlegget kan lede deg til de rette stedene og hjelpe deg med å lære hvordan du også kan spare mer penger på lang sikt.

 1. Logg inn på opprørskontoen din
 2. Siden alle disse spillene er registrert under Riot Games, er det best å minimere søket ved å starte fra basen. I tillegg er det også der du finner all slags kontorelatert informasjon.

  1. Klikk på League of Legends Support
  2. Gå over til den offisielle LOL Wild Rift -støttesiden etter å ha signert på Riot Games -kontoen din. Merk at du bare kan finne informasjon om din nåværende regionkonto. Hver støtteside vil bare vise deg beløpet som er brukt for den spesifikke skjæren.

   Du kan også sjekke alle betalingsmetodene du har brukt og de forskjellige valutaene du har gjort transaksjonene med. Dette vil gi deg en oversikt over hvor mye penger du har brukt på spillet hver gang.

   1. Angi legitimasjonen din
   2. Logg inn med din League of Legends - Wild Rift -brukernavn og passorddetaljer for den aktuelle kontoen, og treff Enter. Støttesiden har en "Vis meg pengene" -knappen. Det er her du kan finne alle transaksjonsdetaljene dine for din nåværende regionkonto.

    Spillere med flere kontoer vil ikke finne all sin transaksjonsinformasjon på ett sted. Du må logge deg inn i League of Legends Wild Rift -støttesiden manuelt med legitimasjonene dine hver gang.

    Er skinn til og med verdt å kjøpe?

    Du kan gå inn i en eksistensiell krise etter å ha sjekket dine ville rifttransaksjoner. Tross alt kan bruk på virtuelle ting virke unødvendige når du endelig innser hvor mye du har utbetalt. Imidlertid er de ikke så ubrukelige, spesielt hvis du er en høy Elo -spiller.

    Champion Skins and Cosmetics kan være ganske dyre, spesielt for sjeldnere karakterer. Imidlertid er tilliten hvert kjøp gir deg vanskelig å slå - og det er alt i slike spill.

    I virkeligheten er det hende at legendariske skinn ikke er praktiske kjøp, men vanlige spillere kan dra nytte av karakterøkningen. Dette gjelder spesielt hvis du alltid spiller i konkurransedyktige kamper og vil hoppe til en Høyere rangering.

    Kort sagt, det visuelle, bevegelsene og effektene, gjør mester og legendariske skinn verdt å spytte.

    hvordan du kan stoppe for mye på Wild Rift

    Du lurer kanskje på om det til og med er mulig å stoppe overforskyvningen på Wild Rift. Selv om det kan virke vanskelig å gjøre med det første, er det faktisk mulig. Hvordan? Vi kommer ikke til å fortelle deg å forby tanken helt fra tankene dine, men det er en rask vei ut.

    Har du noen gang hørt om Smurf -kontoer? Disse kommer vanligvis med over 20 000+ BE, noe som er nok til å kjøpe dine tre første tredje-tier-mestere. Det beste er at du ikke trenger å tilbringe en krone selv.

    Generelt selger LOL Smurf -kontoer bare $ 30, noe som er billigere enn det mest legendariske mesterskinnene selger for! Spillere kan spare mer med slike kontoer og også høste fordelene ved å spille i høye ELO -stabler.

    Å utjevne med Smurf -kontoer er også enklere siden du spiller ut av din lave Elo League. Spillere vil bli sammenkoblet med avanserte spillere, slik at de kan lære raskere og også konkurrere i høyere rangerte kamper.

    Rangering på vanlige kontoer kan ta mer enn 90 timer, statistisk sett, gitt hvordan hver kamp varer i mer enn 25 minutter. booster-pakker og Smurf-kontoer lar deg få mer XP per runde, og fremskynder utjevningsprosessen etter tall!

    konklusjon

    Wild Rift er for tiden alle raseri blant MOBA -spillere, spesielt på grunn av mesterskinnene du kan kjøpe. Selv om det ikke er noe problem med å bruke over virtuelle gevinster, er det best å sporene dine transaksjoner regelmessig.

    På den annen side kan du også prøve å investere i Smurf -kontoer og boosterpakker for å gi deg selv et konkurransefortrinn uten å bryte banken.