Hvor høy kan du plassere i League of Legends?

Rangerte kamper er en av de viktigste appellene til League of Legends. Spillere på tvers av alle servere ønsker å bevise sin verdi og komme så langt de kan i flex- eller solo/duo -køen. Det første trinnet de må ta for å gjøre det er å vinne så mange plasseringskamper som de kan.

Selv om dette ikke skjer ofte, lurer mange spillere hvor de kan få hvis de vinner alle plasseringskamper. Kommer de til Challenger League? Hvordan vil deres MMR Vær etter det? Denne siden har alle svarene!

Les videre for å lære mer om League of Legends Rank -systemet og hvordan det fungerer!

Hvor høyt kan du bli hvis du vinner alle plasseringskamper?

Selv om du vinner alle plasseringskamper, er det høyeste du kan få Platinum I. Hvorfor? Vel, spillet endres litt etter at du kommer til Diamond eller høyere. Matchmaking er annerledes, og spillerne der bruker mer komplekse strategier. Da kan ikke spillet bare sette noen i Challenger League uten at de beviser at de har det som trengs for å være der.

Å vinne alle kampene vil imidlertid ikke gi deg en gratis billett til Platinum. Spillet måler din ferdighet og MMR basert på hvordan du gjorde det i den første plasseringskampen. Hvis du for eksempel vinner den første uten å spille så bra, kan spillet plassere deg i sølv midlertidig og få deg til å gå høyere når du fortsetter å vinne.

Hvis du fortsetter å vinne spill, vil du få flere LP -er enn de du normalt vil få i en normal kamp til du vinner alle plasseringskamper. Derfor er det første spillet du spiller viktig for å komme til det høyeste du kan være når sesongen starter.

Naturligvis vil det å vinne alle plasseringskamper gi deg en utmerket MMR, så å klatre til en høyere rang ikke skal være så vanskelig etter det. Spillet prøver å sette deg der du fortjener å være, slik at du fremdeles har noen ting å forbedre deg hvis du vil komme deg ut derfra.

Hva er den gjennomsnittlige ligaen folk kommer inn på etter plasseringer?

De fleste spillere kommer inn i sølv eller gull etter plasseringene, enten de vinner dem alle eller ikke. Riot måler dette ved å bruke spillerens MMR, slik at det til og med kan plassere spillere som ikke vant alle kampene sine høyere enn spillere som gjorde.

Det er grunnen til at mange LOL -spillere bruker hele sesongen på å prøve å forbedre MMR, eller i det minste for å forhindre at det blir verre. Imidlertid gjelder alt dette hvis du ikke spilte noen rangerte kamper den siste sesongen.

Hvis du gjorde det, vil du nesten alltid bli plassert lavere enn divisjonen du kom til forrige sesong. Det kan være en hel liga lavere eller bare noen divisjoner. Spillene du vinner vil avgjøre hvor nær du kommer til siste rangering, men du vil ikke bli høyere enn det etter å ha spilt plasseringene dine.

hvordan jeg kan forbedre MMR

MMR-ene tilbakestiller hver sesong , så så så Du har en ny sjanse til å komme til en bedre rang enn fjorårets. Ikke desto mindre kan det være nedslående å vente et helt år for å få en MMR -tilbakestilling og så se at det går til spill fordi du mistet noen kamper.

Hva kan du gjøre for å forbedre dette? Ikke mange spillere vet, som Riot ikke har sagt noe offisielt om det, men den eneste metoden du har for øyeblikket er å fortsette å vinne spill.

Det er vanskelig å fortelle hvor mange kamper du må vinne for å få MMR tilbake på banen, men noen spillere sier at du må vinne syv kamper på rad for å gjøre det. Selv om dette ikke er en offisiell metode for å forbedre MMR -en, fungerer det ofte.

Å vinne syv kamper på rad er ikke lett i det hele tatt, så prøv å ikke miste mange kamper fortløpende for å prøve å holde MMR på et bra sted.

bunnlinje

Å komme til Challenger League betyr ikke nødvendigvis at du vil spille som beste spillere i LCS , men vi vet hvor vanedannende spillet er og hvor godt det føles å overgå deg selv og bli høyere enn i fjor.

Hvis du ikke har spilt denne sesongens plasseringer, kan du bli forberedt på å vinne dem alle! Det vil forbedre din MMR og gjøre det lettere for deg å klatre opp rangstigen.

blir det for vanskelig å rangere høyere? Hire Boost Royal's Elo-boosting Service Og la en annen person få kontoen din til din drømme rangering.

More posts
28. november 2019

LoL - Er dette et godt spill?

Vil du prøve å spille League of Legends? Dette spillet er enkelt å lære, til tross for at det trengs mange ting og mekanikk. League of Legends er også en god startpakke i MOBA-er, spesielt hvis du...

Read more