Hvilke rangerer kan leke sammen i Valorant?

Valorant, Riot spills første skytespill, utgitt i fjor sommeren i juni 2020, skuffet ikke med Legends ligaen (lol) å ha satt baren høyt i det siste tiåret. Det er allerede mye sprøytenarkoman om spillet, spilt som et førstepersons taktisk skytespill bestående av et fem-spiller-team. Spillet gjør allerede bølger som en istsport. La oss dykke inn i noen av spillets høydepunkter og få litt innsikt i rangeringssystemet.

Hvordan bli en rangert valorantspiller

Før du kan spille konkurransedyktige rangerte kamper i Valorant, må du fullføre 10 kamper i spillets uformelle, ikke-rangerte modus. Når en spiller oppnår en rang, åpner nye muligheter til å åpne opp med åtte tier nivåer som legger til spillets spenning. Det er her handlingen er og mål for enhver skytespill-entusiast. Hva som er bra om dette siste tillegget til Shooter Game Genre er at spillfeltet har blitt blandet, og til en viss grad er nivellert, gjør dette at nyere spillere kan hone på handlingen og muligens oppnå høyere rangeringer.

valorant rangeringssystem

En spillers opprinnelige plassering og lavere rangeringsnivå avhenger av en spillers individuelle ytelse og ferdigheter. Individuell ytelse blir mindre viktig som en spiller klatrer opp rekkene der rangering begynner å bli påvirket mer av det generelle lagspillet, gevinster og tap.

Hvis vi ønsker å forstå hvilke rangeringer som kan spilles sammen i spillet, er det best å starte med en kort forståelse av rangeringssystemet. Hvor fort du går opp, er rangeringsstigen basert på dine gevinster. Valorant har åtte-tier nivåer. Rangivåer starter med jern og går helt opp til strålende (tidligere ringe valorant). Hver tier, bortsett fra de to siste, har tre ranger, f.eks. Platinum-tieren er delt inn i tre ranger: platina 1, platina 2 og platina 3.

Hvis du legger til alle underrangene i hver av de åtte nivåene, får du totalt 20 rangeringer som spillerne kan arbeide mot. Din rangering kan variere opp og ned i disse nivåene, avhengig av antall seier eller tap. Selv om individuell ytelse har noen innflytelse i spillet til slutt på lang sikt, bestemmes rangen av antall seier. Valorant-tierne er:

Jern, bronse, sølv, gull, platina, diamant, udødelig, og den høyeste rangen, strålende.

Hvilke rangeringer kan spille sammen i valorant?

Den nåværende valorantrangeringen hevder ganske røre blant spillere. Rangerte spillere kan lage lag med fem medlemmer til spillere innen tre ranger av hverandre. Det tidligere valorantrangeringssystemet betydde at spillerne kunne gjøre et lag med andre spillere seks ranger utenfor egen rang, for eksempel spillere fra jern, bronse og til og med sølv kunne gjøre et fem-medlemslag og leke sammen.

Riot har strammet skruene på rangivitet for å opprettholde kampens konkurranseevne. Selvfølgelig, for venner som likte fleksibiliteten til å leke med hverandre utenfor dette nye kriteriet, kan det ta litt justering til. Fra ACT III kan spillerne ikke lenger kø med venner fra et seks rangeringsområde.

Vi vil sannsynligvis se endringer i dagens rangeringssystem som riot-spill har alltid jobbet for å justere ting i henhold til spillerens tilbakemelding og inngang.

Check out our VALORANT boosting and VALORANT Smurf Account services now

More posts
23. mars 2021

Wildrift rangerte systemet

Siden etableringen av wild rift, spillere fra hele verden av dette online multiplayer strategispillet har forsøkt å være det beste av det beste. Fra å slå sine motstandere til å demons...

Read more