Hvem er den beste ligaen av Legends Mid-Laner-spillere?

League of Legends World Championship ser aldri ut til å skuffe og er alltid fullpakket med det beste talentet fra hele verden. Likevel, årets midtbanespillerbasseng som turneringen er utstyrt med kanskje en av de beste vi har sett for en stund.

Bassenget er fylt med superstjerne veteraner samt unge kraftverk, noe som gjør Midt-Lane Kingdom den mest utfordrende rollen å tappe ned. Hvert lag er avhengig av denne rollen, om laget består av verktøybaserte spillere eller prangende playmakere.

Hvem er de beste lol midtlaner spillere?

Her er noen av de beste midtlanerne som er på vei til ligaen av Legends Worlds Championship:

g2 esports 'caps

Det er ikke vanskelig å se at caps har vært Europas beste lagets livskraft denne sesongen. Han anses å være den beste midtlaneren i vest mens han har den mest konsistens denne sommeren ut av hvert medlem av teamet.

2020 Summer Split var ikke veldig dominerende for G2 sammenlignet med andre årstider. Hele laget avsluttet med en rekord på 11-7. Lagets roster delte en rekke svake øyeblikk gjennom hele splittet. Imidlertid var caps det eneste unntaket til dette og faktisk måtte bære resten av lagkameratene sine.

Playoffs Saw Caps blir en enda sterkere spiller for å få sitt lag et annet LEC-mesterskap. Likevel håper fans at resten av laget trekker sin egen vekt, slik at caps ikke trenger å gjøre så mye tung løft på verdener. Dette skyldes at konkurransen er mye sterkere i Shanghai i forhold til kaliber av konkurranse i Europa.

damwon gaming showmaker

Showmaker, på 20 år, er sett på som en av Damwon Gaming's Superstars. Han er utstyrt med noen av de beste mekaniske ferdighetene som mange mennesker ennå ikke har sett. Dessuten hadde han en 16 kDa mens i 2020 LCK Summer Split, med bare å ha 29 dødsfall i alle sine 39-spill, som er tankegang.

Han er utrolig sterk i det tidlige spillet, som mange topp-tier koreanske midtlankere. Han oppnådde den høyeste gullforskjellen til noen andre på bare ti minutter mens han var basert i Korea. I gjennomsnitt nådde han også størst skade på mestere per hvert 60 sekund enn noen annen midtlaner tilstede i ligaen.

Topp Esports 'ridder

Mange analytikere og fans tror at Knight kan være den beste liga-spilleren for øyeblikket. På bare 20 år er superstjernen fra Kina en av de mest lovende individuelle talenter på verdener og har sagt å ha tatt over LPL sammen med topp istsporter.

Han fikk en liga-ledende 7,2 kDa i den siste splittelsen, så vel som en utrolig 75,6 prosent av dreprepresentasjonsraten. Videre ble alt dette oppnådd i det som er sett på som en av de mest blodige og konkurransedyktige områdene i verden.

Dette er ifølge liga stats nettstedet heter Oracle's Elixir . Det vil ikke være overraskende hvis ridderen overskrider alle de andre topplankerne på verdens turnering.

More posts
1. august 2020

Historien om Runeterra

Hva er Runeterra?

Runeterra er en magisk verden i spillet League of Legends. Denne fiktive verden er der det meste av lore bak spillet foregår. Runeterra ...

Read more
6. april 2020

Opprinnelsen til League of Legends

historie League av Legends er bemerkelsesverdig. Meteorlignende økning av spillet har overrasket og fanget oppmerksomheten til millioner av mennesker i spillverdenen. Riot Games, videospillutvikle...

Read more