Hvem er den beste ligaen av legenderannonser?

Legendens liga har et rykte om å rotere rundt Marksmen. De siste årstidene har sett en bunnlinje som er fremvist Bruisers, tanker og mages. Likevel er den langdistanseannonsen tilstede øverst i dagens meta.

hvem er de beste lol ad-carrie spillere?

Her er våre plukker for de beste annonsekarrierne i Legends-ligaen:

Senna

En regel som generelt følges er at de nyere utgivelsene vanligvis har en høyere vinnhastighet. Dette kan skyldes overbelastede og overbelastede sett. Senna er det perfekte eksempelet på denne regelen.

Senna's styrker har sett henne blitt en sterkere ad-bære, selv om hun i utgangspunktet ble utformet som en støttemester. Dette er resultatet av hennes høye basisskade, skaleringsangrep, og sterk annonsebryst fra hennes q - piercing mørke.

Kombinere disse funksjonene med sikkerheten fra forbannelse av den svarte tåken som er tilstede under lagkamp og i kjørefelt, er det ingen overraskelse at hun er sett som en vanskelig mester som er tilstede i dagens meta.

savner formue

Miss Fortune er kjent for å være en sterkskalerende ad-bære. Hun er imidlertid også designet med noen få funksjoner som er uortodoks for hennes rolle som en markør. En av de beste aspektene av Miss Fortune er hennes kjørefelt.

Motstandere vet ikke hvordan å nærme seg Miss Fortune's Double-Ups og E sakte gjennom hele varigheten av landingsfasen. Dette gjør at hun kan bygge opp et gull og drepe bly i de tidlige stadiene. Selv om dette er en kraftig funksjon, vil du vanligvis ikke finne at en MF kan ta kontroll over spillet med bare denne evnen.

Det er imidlertid vanlig å finne Frøken Fortune parret med en støtte som er like aggressiv. Å ha denne støtten tillater en Bot-lanefordel å forekomme. En støtte som passer inn i denne kategorien inkluderer Zyra eller Brand.

En karakteristisk som topper alt av er at Frøken formue har evnen til å single-handedly vinne en lagkamp. Dette kan oppstå fra en velplassert punkttid.

vayne

Vayne er designet med utrolige evner. Disse inkluderer relativ sikkerhet i kjørefelt, sen-spill DPS, og dual potensial. Alle disse aspektene til Vayne design gjør at annonsen kan være en forbløffende all-rounder. Dette er sett på å være hennes grunn til å skinne i en haug med forskjellige forhold.

Den ultimate hemmeligheten for å få alle fordelene som Vayne tilbyr, er å slappe av mens i de tidlige stadiene av spillet. Det er viktig å se på skalaen. Gjør bruk av en Guinsoos raseblade og et blad av den ødelagte konge. Etter å ha tatt disse, er det på tide å slå på stilen.

Mens du spiller med Vayne, er det også viktig å huske å støtte teamet ditt rundt viktige mål, som du vanligvis ville. Men du bør også se for å delta i dueller med enhver mester som du kommer i kontakt med i en 1v1.

Å holde til dette grunnleggende rammene er sannsynlig å resultere i at du får de beste resultatene fra å leke med Vayne. Du kan ha hele spillet i hendene når du kommer til sent spillet. Dette skyldes den massive DPS som er levert av sølvbolter.