Hvem er den beste League of Legends Top-Laner spillere?

The League of Legend World Championship play-i scenen er satt til å starte på en st Oktober i Seoul. Denne fasen består av 12 lag som konkurrerer mot hverandre for å få en plass i finalen fire på spillets fremste turnering.

Kvaliteten på en topp-Laner spiller i et team kan gjøre eller ødelegge ytelsen laget er i stand til å levere, samt påvirke verden tittel drømmer om laget. Av denne grunn har vi brutt ned noen av de beste topp Laner spillere på vaktliste.

Hvem er de beste LoL Top-Laner spillere?

Her er våre plukker for de beste topp Laner spillere som konkurrerer i mesterskapet:

Song "Smeb" Kyung-ho, KT Rolster

I begynnelsen av Smeb profesjonell spiller, ble han regnet som en av de verste profesjonelle spillere i hele den sørkoreanske scenen. Likevel gjenoppfunnet han seg på Koo Tigers. Som et resultat, har det narrative siden endret.

Han forvandlet seg til å være en av de sterkeste aktørene i Sør-Korea. Mange er ansett for å være en altmuligmann samtidig som en master of none. Dette er ikke tilfelle for Smeb. Han er usedvanlig en master i alle bransjer, og kjent for å være svært fleksible.

Det eneste som stopper Smeb fra å etablere seg fra å være topp-Laner noensinne å spille spillet er Summoner Cup.

Kim "Kiin" Gi-i, Afreeca Freecs

Kiin forestillinger i 2017 ligamesterskap Summer Split i Korea satte ham på radaren som en spiller å se opp for. Kiin ble senere plukket opp av Afreeca Freecs, hvor han ble plassert i en vanskelig posisjon å fylle de store skoene igjen av Jang “Marin” Gyeong-hwan. Mange forventet Kiin å levere dårlige prestasjoner.

Men, utførte han det motsatte og fikk anerkjennelse han sterkt fortjent. Etter hans fremragende prestasjoner, er han nå regnet som en av de beste topp Laner spillere i Sør-Korea. Han har etablert seg som en godt avrundet spiller og har evnen til å utføre effektivt som en topp-Laner, uansett hvilken rolle han er tildelt i noen Afreeca utkast.

Han regnes som en viktig del av Afreeca er i inngrep for hans eksepsjonelle teamfight målretting. Han gir også Afreeca med evnen til å lage utkast til bytteavtaler i siste øyeblikk, takket være sin unike fleksibilitet.

Kim "Ssumday" Chan-ho, 100 tyver

Ssumday assimilert seg svært godt i Nord-Amerika siden første blir satt på radaren i 2017. Mye som Rookie, som spiller for Invictus Gaming i Kina, har Ssumday raskt lært sin hjemlandets språk. Han kom til Nord-Amerika uten veldig mye kjennskap til engelsk. Men han er nå i stand til å gjennomføre intervjuer på engelsk.

Ssumday har alltid vært betraktet som en fantastisk topp-Laner. Men mange har glemt sitt potensial siden å spille i Nord-Amerika.

Ikke desto mindre kaliber av spilleren som Ssumday kan opptre på det ennå ikke er sluppet løs. Han er virkelig en superspiller som bare trenger 100 Tyver til rally bak ham i oktober for å gjøre noen bølger i Sør-Korea.

More posts
6. april 2020

Opprinnelsen til League of Legends

historie League av Legends er bemerkelsesverdig. Meteorlignende økning av spillet har overrasket og fanget oppmerksomheten til millioner av mennesker i spillverdenen. Riot Games, videospillutvikle...

Read more