Hva førte til fall Cloud9 i 2020 LCS Summer Split?

For lengst tid, Cloud9 har vært toppen av LCS hele 2020. Men den amerikanske super-teamet viste tegn til svakhet i sommer Split.

Cloud9 hadde en fantastisk start på 2020 LCS Summer Split. Laget vant sine ni første kamper og matchet utrolig tempo teamet oppnådd i løpet av våren splittet, hvor Cloud9 helt steamrolled resten av ligaen.

Noe virket veldig off med laget etter å ha blitt vist frem i første runde-robin i sommer Split. Alt dette førte til teamet opplever noen sjokkerende tap og har sin første 0-2 uke i over to år.

Selv om Cloud9 har sikret seg en plass i sluttspillet, ser det ut som om sine utfordrere, Team SoloMid og Team Liquid, kan være alvorlig konkurranse som kunne stoppe Cloud9 fra å ta hjem LCS trofeet. De to lagene er ute etter å være ganske sterk i ligaen, og har begge slått Cloud9 mens i Split andre halvdel.

Hva er årsakene til Cloud9 undergang I 2020 LCS Summer Split?

Begge viftene og analytikere ble rystet ved Cloud9 første tap av sommer Split. Likevel, disse tapene ble ikke tatt svært alvorlig av hele samfunnet.

På dette stadiet, så det ut som om Cloud9 var å teste nye strategier og sammensetninger. Det virket som en måte å forberede seg på tøffere konkurranse at laget var sannsynlig å møte på den internasjonale scenen senere i år. Men lagets prestasjoner likevel begynt å bekymre fans.

Yasin 'Nispy' Dinçer forklarte hvorfor han trodde Cloud9 ble tiden sliter i et intervju med InvenGlobal betaler. Midten Laner forklarte at han trodde sin mangel på aggresjon forårsaket årsaken til resultatene lagets. Nispy også hevdet at laget ikke spilte så vanvittig som den vanligvis gjør.

En del av Cloud9 manglende ytelse kan være at det er ulike oppfatninger innad i teamet av hva som er riktig for laget og hva som er bra i den aktuelle meta. Lagets svar på sine motstandere plukker har ikke vært så god som det pleide å være.

En av lagets medlemmer også hevdet at en grunn for lagets fall kan være at alle kamper mer i scrims enn når du spiller i LCS kamper. Dette kan være en del av grunnen til at Cloud9 lag har en dårlig lese på meta.

Cloud9 nåværende ytelsen er forskjellig fra hva alle vant til å se. Mangelen på tillit kommer gjennom ved utføring på Rift.

Likevel, teamet er fortsatt sett på som favoritter av mange for å vinne splitten. Dette er imidlertid svært avhengig av om laget er i stand til å finne sin rytme igjen. Potensialet i Cloud9 er fortsatt et kraftig lag å slå, selv om konkurransen i LCS har økt drastisk i løpet av 2020 Summer Split.

Cloud9 er fortsatt ute etter å få tilbake en god del av deres tillit i den siste uken av sommer splittet. Dette er hvor teamet kommer til å bli plassert mot Counter Logic Gaming og Dignitas.