Hva er L9?

People in the League of Legends World har hørt om den beryktede L9 -klubben. Denne artikkelen forteller deg hva du trenger å vite om den, inkludert hvem medlemmene er.

Hva er det?

Hvis du er i League of Legends Community, må du ha hørt om L9 -klubben. Begrepet ‘L9’ er kort for Low Nine, som i utgangspunktet er en europeisk klubb av de beste League of Legends -spillere som er enormt giftige.

Selv om alle spillerne på L9 anses å være den beste League of Legends -spillere, vet alle hvor giftige de er, spesielt når ting ikke går sin vei når de spiller.

Hvordan ble det kjent?

L9 -klubben startet opprinnelig med Ratirl og 0BSess, ifølge mange mennesker. De ønsket å få berømmelse og trekkraft på sosiale medieplattformer, og de klarte å oppnå det på Twitter.

Til å begynne med ble L9 -klubben enormt berømt på Twitter på grunn av medlemmens giftige karakter. Selv om de var de beste LOL -spillerne, ville de ofte spam ‘XD’ og spørsmålstegn, som underholdt mennesker.

Rått talent kombinert med giftig karakter er det som definerer medlemmene i L9 -klubben. Da det ble berømt, ble Ap0calypse og Selfmademan sluttet seg til, og dette fikk populariteten til å øke enda mer.

Etter hvert ble L9 -klubben så imponerende at de opprinnelige medlemmene begynte å selge plasser for andre mennesker å være med. Videre prøvde noen spillere å starte falske L9 -klubber, og i dag inkluderer andre L9 i taggene sine for å vise sin giftige natur.

Hvem er medlemmene?

L9 -klubben startet med to medlemmer, deretter to til og den hadde fire. De prøvde å selge stedene i klubben, men de originale fire spillerne er de viktigste for klubbens berømmelse, så her er de:

ratirl

Med nesten en halv million følgere på Twitch, er Ratirl det mest kjente medlemmet av L9 -klubben. Han spilte ofte rangerte duoer med Ap0calypse, og folk kjenner ham på grunn av hans altfor emosjonelle reaksjoner, spesielt når ting ikke skjer slik han vil at de skal i spillet.

Ratirl er den primære kilden til drama med L9 -klubben, og folk anser ham for å være den mest giftige spilleren der inne.

Du kan lære mer om Ratirl i vår dedikerte artikkel.

ap0calypse

I motsetning til Ratirl, har Ap0calypse holdt seg utenfor radaren på sosiale medier. Derfor vet alle at han er utrolig talentfull, men du kan bare se ham leke med andre, dominere rangerte køer.

Selvlaget eller Selfmademan

Med en Carry Jungler Playstyle tok Selfmade den profesjonelle ruten når det gjelder streaming og spill, noe som Ap0calypse aldri gjorde.

Han er veldig vellykket og klarte å jungere etter Fnatic, som presterte enormt bra i verdens turnering i 2020. Siden han har en lekestil som komplimenterer lagkameratene, vil han sannsynligvis fortsette å spille med Fnatic.

besatt

I stedet for å gå på berømmelse på sosiale medier, tok 0Bsess den profesjonelle ruten akkurat som SelfMade gjorde. Han er nå veldig vellykket, og mange lag har signert ham, for eksempel Misfit Gaming and Gamers Original.

l9 i dag

Nå for tiden snakker ikke de fire originale fire egentlig med hverandre. Folk ser L9 -klubben som en vits i League of Legends -samfunnet og forstår at hvert av medlemmene har dannet sin egen spillkarriere.

Dette var noen av de mest beryktede spillerne til dags dato, du kan lese om den legendariske annonsen “Uzi”, som mange anser som de beste som noensinne har spilt rollen her .

More posts
12. mai 2022

Hva er L9?

People in the League of Legends World har hørt om den beryktede L9 -klubben. Denne artikkelen forteller deg hva du trenger å vite om den, inkludert hvem medlemmene er.

...

Read more
19. juli 2020

League of Legends - Staten SoloQ

League har hatt et problem toksisitet for en stund. Så mye som vi kanskje ønsker å benekte det, er det et faktum.

Spillet ble beryktet i hodet av å spille andre Esports title...

Read more