Historien om runer og mester i ligaen av legender

runer og mester er integrerte aspekter av liga av legender. Når du representerer deg selv med avataren til en summoner, bygger du opp profilen din gjennom seire. Du låser opp tilpasning gjennom bannere og ikoner, samt prestasjoner i spillet. For å gjøre det, utstyre din mester med runer som øker angrepene sine og evner. Mastery av en mester resulterer i gunstige match-ups som hevder din Summoner-profil. Det er viktig å forstå historien til både runer og mestermesterskap.

I liga av legender går spillerne av et progresjonssystem kjent som mestermesterskap. Den er tilgjengelig for deg etter at du har nå et summoner nivå på fem. Systemet registrerer en spillers ferdighetsnivå med hver mester de spiller. Når et kvalifisert spill slutter, har den oppgrader ytelsen din og sammenligner den med hele spillerdatabasen. Skalaen går fra S, A, B, C og D-erstatning med S som den høyeste og D den laveste. Etterpå tjener du poeng for din mester. Dette poengsummen er kjent som Champion Points eller CP. Hver mester har et mestringsnivå på opptil fem totalt og starter på nivå en. Jo bedre ytelsen, jo mer cp samler du for din spesielle mester.

Over tid som du stiger i rekkene, opplåter du belønninger for din mester. De spenner fra rollespesifikke titler for din mester til Mastery Badge Emotes og Load Screen Borders. Du låser opp et kunngjøringsbanner for hver drap fra deg eller en annen lagkamerat. Det er også et mestringsnivå 6 og 7, når mesteren din er i nivå 5. Du bruker mastery tokens med hextech loot systemet for å få mester skjær og permanents.

For din mester til å nivåere opp raskere, er det viktig å forbedre dem med runer. De forsterker mesterens statistikk og evner i kamp. Runene er kjøpbare i Riot-butikken med innflytelsespoeng, som du tjener når du spiller kamper. For eksempel, hver seier du 18 IP med 2,312 per minutt. Tap gir deg 16 IP med 1,405 per minutt. Disse legger opp over tid, som lar deg kjøpe runer. Du har en grense på 720 runer totalt.

Det er fire typer runer:

  • mark - denne rune fokuserer på lovbrudd.
  • Seal - Denne rune fokuserer på forsvaret.
  • glyph - denne runen fokuserer på magi.
  • Quintessence - Denne rune fokuserer på allsidighet.

    Disse runene gir bonuser for din mester. Effektiviteten av hver runde avhenger av PlayStyle du foretrekker. Du kan også dele runer i tre nivåer som representerer ulike nivåer av kraft. Tier en er for mindre runer, Tier to er tilgjengelig for kjøp på nivå 10, og Tier tre er for større runer. Du kan bare kjøpe tier tre runer på nivå 20.

    konklusjon

    For å bygge din Summoner-profil i Lega of Legends, må du mestre ditt Champions Rune System. Tid og engasjement er en viktig faktor som du spiller gjennom spill. Finn ut hvilken mester som representerer deg best når du eksperimenterer med runer. Du kan øke mesterens mestringsnivå gjennom hardt arbeid og engasjement.

More posts