Historien om ratirl

RATIRL er en Internett-personlighet basert på Sverige. Han regnes som en dyktig, talentfull og giftig spiller som LOL-fellesskapet har kommet over så langt. Enten han er i jungelen eller i Botlane, er Ratirl kjent som den beste rykket i verden. La oss lære mer om sin historie og hvordan han ble så viktig i lol.

ratirls fortid

ratirl går tilbake til omtrent sesong seks når han bare ble en kjent personlighet. Vanligvis laget han skuespill som følte seg mistenkelig. De fleste av LOL-samfunnet, inkludert pro-spillere og høye Elo-spillere, hevdet at han brukte tredjepartsverktøy og skript for å hjelpe ham med disse spillene.

På en måte begynte Ratirl sin karriere med kontoer som selger og Elo Boosting. Han var beryktet for å ha en 90 prosent vinnesats. Alt med over 80 prosent i Win Rate-kontoen på EU-serveren var hans.

På grunn av vinnene, ble han populær. Siden han hadde fantastiske ferdigheter over andre mestere, inspirerte han folk til å være som han. Men ingen kopierte virkelig de beste delene av hans personlighet og gameplay. De fokuserte mer på giftige deler, som er der han fikk en massiv følge.

l9 og ratirl

L9 er en gruppe avledet giftige streamers som liker deres toksisitet. Det ble skapt av obsess (en tidligere misfits pro-spiller) og ratirl. Selv om det ikke var ment å være en gruppe, likte de navnet og brukt det. Fans kopierte dem umiddelbart. Derfor tror de fleste tenåringer han er kult når han initierer spam L9s.

hans ansikt

RATIRLE viser aldri ansiktet på kameraet, selv i Cam-strømmer. Det er ingen Instagram-bilder eller noe.

hans stigende

For omtrent et år siden anerkjente Ratirl sitt potensial og brukte det beryktede navnet til å bli en stor Internett-personlighet og streamer. Han streamet konsekvent på Twitch for å øke sin følgende umiddelbart etter LOL Recap Video.

Siden da har Ratirl hatt 15.000 konsekvente seere på tull. Dette nummeret er stort, uavhengig av streamer. Til slutt, ratirl tar sin rykningsstrømning seriøst og fikk konsistent med YouTube-opplastinger. Bokstavelig talt ser hans videoer minst 100 000 visninger på sin personlige kanal.

Hvorfor spillelisten er så populær

En grunn til at ratirl har så mange seere er hans spilleliste. Han har en god smak i musikk, men han er også morsom og har en bantering og litt giftig personlighet. Det er et hyggelig show å se, og det var så lett å holde sin lojale fanbase med navnet som ratirl.

katt besettelse

Selv om han er kjent for toksisitet og er inspirasjonen til ulike klubber, har han også en kjærlighet til katter. Noen kan si at det er en besettelse. Hans dedikerte Instagram-profil har bare bilder av disse kattunge.

Duos

Vanligvis, ratirl gjør duos med spillere som tilbyr enchanters støtter, inkludert Janna og Lulu for å nevne noen. Hans mest populære duo til dags dato er med Yamato. De jobbet sammen fra unranked hele veien gjennom Challenger og hadde om en 70 prosent vinnesats i løpet av deres løp.

Konklusjon

Hvis du ikke har sjekket ut ratirl ennå, kan det nå være på tide å gjøre det. Du kan fange ham på tull eller hans YouTube-kanal for å få litt hilarity og liten toksisitet i dagen din.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now

More posts
27. november 2019

Nyter spillet ditt i ny LOL-hud

League of Legends er et populært online spill for øyeblikket. Enkeltpersoner over hele verden kommer sammen og blir med i online spillmiljøet for å spille dette spillet, slåss med motstanderne og ...

Read more