Har LPL blitt den beste LOL-regionen?

Etter flere år med LCK dominere profesjonell League of Legends-turneringer, LPL kom til å sette den tiden til en slutt. Har LPL bli den beste LoL Region? Det er en vanskelig ting å besvare. Det er mange ting å vurdere når du bestemmer hvilken som er best.

Hvis du ønsker å måle den generelle ferdighetsnivået til en region eller mesterskap, må du analysere lagene som er en del av det. Alle regioner har kraftige lagene som kan ta ut mange andre spillere fra Worlds.

Uansett det, LPL spillestil har vist seg å være en av de mest effektive strategier du kan vedta for kamper. Den kinesiske makro spillet er upåklagelig. Det er grunnen til at de alltid utmerke seg på profesjonelt nivå med spilling. Men det er nok til å ta over LCK?

Dykk ned denne siden for å få et svar på det spørsmålet!

Er LPL lagene som bra?

De er utvilsomt noen av de beste lagene i profesjonell LoL historie. Hvordan disse spillerne spille dette spillet gjør tenke deg hvor fort du kan tenke mens du spiller en så stressende spill som LoL kan være.

Fra og med FPX, kan du se kvaliteten på spillerne i denne regionen. Doinb, FPX midten Lanner, regnes som den beste profesjonelle LoL-spiller i 2021. Bortsett fra det, dette teamet allerede vunnet en Worlds mesterskap før.

FPX er ikke det eneste laget med fantastiske spillere, skjønt. Kongelig Never Give Up (RNG) viste hvor vanskelig å spille mot et Liverpool lag kan være i 2021 MSI. Med spillere som Xiaoxu og GALA, kan teamet ta mer risiko og prøve mer mekaniske skuespill. De gjør det ser lett.

Nå har vi tidligere LPL vinnere: EDG Gaming. Dette laget klarte å vinne finalen mot FPX i en mer enn spent best av fem serien. De MVPer av dette teamet er uten tvil Scouter og Viper. Dette lagets ADC kanskje hadde en av de beste spillene i sin karriere mens du spiller mot FPX.

Er det bedre enn LCK?

På spørsmål om hva den beste LoL regionen var, alle pekte på LCK. Denne ligaen hadde tre ganger Worlds vinner SKT en med unkillable Demon kongen Faker, som er den beste LoL spilleren i historien av profesjonelle LoL.

Uavhengig av det, med fall i T1, det generelle nivået av LCK gikk ned også. LPL lag tok fordel av det og klarte å vinne mot de fleste LCK lagene i internasjonale turneringer.

Alle trodde LCK var over før Damwon Gaming vant Worlds 2020. Etter det LCK fans gjenvunnet håp i den regionen. Men feiringen ble avsluttet for LCK når RNG vunnet MSI finalen mot Damwon Gaming.

Bunnlinjen -Er det LPL Best LoL Region?

Det korte svaret er ‘ja’. Du kan si at LPL er nå den beste LoL regionen. Selv etter Damwon vant Worlds, de LPL lagene raskt forberedt på MSI og sørget for å vinne over dem. LPL lagene er objektivt bedre enn LCK-tallet, noe som gjør det vanskelig for andre lag å møte Liverpool i kommende turneringer.

More posts
23. mars 2021

Wildrift rangerte systemet

Siden etableringen av wild rift, spillere fra hele verden av dette online multiplayer strategispillet har forsøkt å være det beste av det beste. Fra å slå sine motstandere til å demons...

Read more