Hangzhou Asian Games: Detaljer om League of Legends -arrangementet

2023 Hangzhou Asian Games markerer en betydelig milepæl for esports, med League of Legends som blir omtalt som en hovedbegivenhet. Denne inkluderingen løfter ikke bare statusen til esports, men bringer den også på nivå med tradisjonell idrett. Arrangementet tar sikte på å fremme sportslighet, kulturell utveksling og samarbeid mellom asiatiske land, og inkludering av esports-titler som lol er et testament til den økende innflytelsen fra digitale konkurranser.

Planlegging og deltakende team

lol Asian Games 2023 vil løpe fra 25. september til 29. september. De deltakende teamene er forskjellige, og representerer forskjellige regioner som sørøst Asia , sør og sentral Asia , østeasia , og West Asia . Teams from countries like Malaysia, Myanmar, Philippines, Singapore, Thailand, Vietnam, India, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Sri Lanka, China, Chinese Taipei, Hong Kong, Japan, Macau, South Korea, Bahrain, Jordan, Kuwait, Oman, Palestine, Saudi -Arabia, Qatar og De forente arabiske emirater vil konkurrere om den prestisjetunge gullmedaljen.

Den kontroversielle lappen

Et av de viktigste samtalepunktene som ledet opp til arrangementet har vært beslutningen om å spille spillene på en utdatert lapp , spesielt lapp 13.12. Dette har ført til en bølge av kritikk fra både fans og spillere, som argumenterer for at den utdaterte lappen kan ha betydelig innvirkning på kampens konkurrerende integritet.

Fakers tar på seg saken

Faker, en av de mest ikoniske figurene i League of Legends Community, uttrykt at det er meningsfullt for esports Å være en hovedbegivenhet i de asiatiske lekene for første gang. Hans mening har vekt, med tanke på statusen hans som en veteran og høyt respektert spiller i esports -verdenen.

hvor du skal se

Spillene kan sees på offisielle asiatiske spillstrøm . I tillegg er populære streamere som iwdominate , og caedrel forventes å gi dekning av arrangementet.

< /iframe>

konklusjon

2023 Hangzhou Asian Games er satt til å være et landemerke -arrangement for League of Legends og Esports generelt. Til tross for kontroverser som den utdaterte oppdateringen, lover arrangementet å være en spennende konkurranse som vil vise frem ferdighetene og talentene til topp esports -lag fra hele Asia. Det er ikke bare en turnering; Det er en uttalelse om den økende innflytelsen og aksept av esports på den globale scenen.